Εισβολή Ρουβίκωνα σε συμβολαιογραφείο

share on:

Σε συμβολαιογραφείο στη Χαριλάου Τρικούπη εισέβαλαν την Παρασκευή τα μέλη του Ρουβίκωνα, προκαλώντας σοβαρές υλικές ζημιές.

Tα μέλη του Ρουβίκωνα για ακόμη μια φορά κατάφεραν να κινηθούν «κάτω από τη μύτη» των αρχών και να εισβάλλουν στο συμβολαιογραφείο το οποίο συμμετέχει σε πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας.

Σε ανάρτησή τους σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου αναφέρουν τα εξής: «Δεν είναι περίοδος για μακροσκελείς θεωρητικές αναλύσεις. Όταν χιλιάδες άνθρωποι της τάξης μας απειλούνται με κατασχέσεις σπιτιών είναι η ώρα για δράση. Όσοι συμμετέχουν σε διαδικασίες εξώσεων, κατασχέσεων και πλειστηριασμών των λαικών κατοικιών θα βιώνουν και την αντίδραση των από τα κάτω.»

«Σήμερα λίγο μετά της 10 το πρωί επιτεθήκαμε στο συμβολαιογραφείο της (…). Η συγκεκριμένη συμβολαιογράφος συμμετέχει σε πλειστηριασμούς ακόμα και πρώτων κατοικιών ήδη από τις αρχές των διαδικασιών. Όσο για τον ισχυρισμό τους πως δε συμμετέχουν σε πλειστηριασμούς να γνωρίζουν στο συγκεκριμένο γραφείο πως δεν ξεγελιόμαστε και είμαστε πάντα βέβαιο για τις κινήσεις και τις δράσεις μας» καταλήγει.

Αφήστε μια απάντηση