Εκατοντάδες παιδιά στο τριήμερο τουρνουά βόλεϊ του ΑΟ Λαμίας

share on:

Ολοκληρώθηκε σήμερα, με μεγάλη επιτυχία, το τριήμερο τουρνουά βόλεϊ που διοργάνωσε ο ΑΟ Λαμίας, στο Χαλκιοπούλειο. Συμμετείχαν πάνω από 250 κορίτσια 6-16 χρ. από τη Λαμία, την  Αρκίτσα και την Ιτέα.
Σήμερα Κυριακή συμμετείχαν κορίτσια ακαδημιών από τη Φθία Λαμίας και τον ΑΟΛ.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟ Λαμίας, με ανακοίνωσή του, ευχαρίστησε «όλους τους συλλόγους που μάς τίμησαν με την παρουσία τους και τις τρεις ημέρες του τουρνουά, τους γονείς και τις μικρές αθλήτριες για τον υποδειγματικό τόπο που συμμετείχαν στο τουρνουά, δείχνοντας εκτός από τις αθλητικές τους αρετές, ήθος, «fair play», σεβασμό και εκτίμηση στον αντίπαλο!
Συγχαρητήρια στις οικογένειες που έχουν τέτοια παιδιά και στους συλλόγους που χτίζουν τους αυριανούς σωστούς πολίτες αυτής της χώρας.
Για άλλη μια φορά να ευχαριστήσουμε τους προπονητές και τις προπονήτριες όλων των ομάδων που συμμετείχαν για την πολλή καλή δουλειά που κάνουν στις αθλήτριές τους σε όλα τα επίπεδα, και για την σημερινή ημέρα την Γωγώ Παπαθανασίου και Γιάννα Παπαγεωργίου από τη Φθία, αλλά και σε όσους αφιέρωσαν ώρες από τον ελεύθερο χρόνο τους για την επιτυχία της διοργάνωσης,  Δήμητρα Ζαχαρή, Χρήστο Κοντογιάννη, Χαρούλα Σαββίδου, Δημήτρη Ρίζο και Δημήτρη Μπαμπάση».

Αφήστε μια απάντηση