Εκδήλωση Μνήμης για τον γιατρό Αθ. Κοκκίνη, στο Δίστομο

share on:

«ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΟΚΚΙΝΗΣ, ο γιατρός μας»: Με αυτο τον τίτλο ο Πολιτισμικός Σύλλογος Διστόμου διοργανώνει την Κυριακή 29 Οκτώβρη  εκδήλωση μνήμης για τον επί 40 χρόνια γατρό στο Δίστομο και την γύρω περιοχή και τ. Δήμαρχο Διστόμου Αθανασιο Κοκκίνη.

Θα μιλήσουν η Δρ Δήμητρα Σκαύδη-Κοκκίνη, ο Δρ Λουκάς Αθ.Κοκκίνης, δικηγόρος, η Γιώτα Φουντά, ιατρός και Δημ. Σύμβουλος και η Μαρία Τρομπούκη, Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λιβαδειάς.Θα προβληθεί και βίντεο με μαρτυρίες κατοίκων.

Ο αείμνηστος Αθανάσιος Κοκκίνης για πάρα πολλα – και δύσκολα -χρόνια ήταν ο μοναδικος γιατρός όχι μονο στο Δίστομο αλλα και στην γυρω περιοχή προσφεροντας ιατρικες υπηρεσίες και στους κατοικους του  Στειρίου, του Κυριακίου, της Παραλίας Διστόμου, της Αντυκυρας, της Δαυλειας,της Δεσφίνας, της Αράχωβας- ακομα και από άλλα μέρη καθώς η φήμη του ειχε διαδοθεί.Ιδίως τις δεκαετίες ’50, ’60, ’70 που δεν υπήρχε ΕΣΥ και Κεντρα Υγείας…

Η εκδήλωση θα γίνει στο Πνευματικό Κέντρο της Ενορίας του Ι.Ν. Αγ. Νικολάου Διστόμου στις 19.00 και πραγματοποιείται με την στηριξη του Ιατρικού Συλλόγου Λιβαδειάς.

 

Αφήστε μια απάντηση