Εκδήλωση στον ΙΝ Αγ. Ευφροσύνης στο Δομοκό

share on:

Τελέσθηκε χθες, στον ΙΝ Αγ. Ευφροσύνης, στο Δομοκό, που βρίσκεται στον περιβάλλοντα χώρο του Παραρτήματος Ατόμων με Αναπηρία Φθιώτιδας (πρώην Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Δομοκού) ο εορταστικός Εσπερινός.

Στο χώρο, συγκεντρώθηκε πλήθος πιστών και φίλων της δομής, που είχαν μεταξύ άλλων την ευκαιρία να συνομιλήσουν με ωφελούμενους και τους εργαζόμενους, οι οποίοι φρόντισαν για την άρτια προετοιμασία της εκδήλωσης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο εκπρόσωπος του υπουργού Οικονομικών Κώστας Σταικούρας ο πρώην βουλευτής Φθιώτιδας, Κώστας  Κουτσογιαννακόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας, Ηλίας Κυρμανίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης, Θανάσης Καρακάντζας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δομοκού, Δημήτρης Παληογιώργος, ο πρώην Δήμαρχος Δομοκού, Δημήτρης Τσόγκας, αυτοδιοικητικοί, εκπρόσωποι φορέων, και πολιτιστικών συλλόγων.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης  παρουσιάστηκε, από τον πρόεδρο Θόδωρο Δημόπουλο,  οπτικοποιημένη συνοπτική παράθεση όσων έχουν κατορθωθεί έως σήμερα για λογαριασμό της δομής.

Κυρίαρχα στοιχεία ήταν αυτό της ένταξης του Παραρτήματος ΑμεΑ Φθιώτιδας στον Ε.Ο.Π.Υ.Υ. στις 3 Αυγούστου 2017, της ένταξης και προένταξης δύο σημαντικών έργων σε επιμέρους χρηματοδοτικά προγράμματα, όπως εκείνο της ανάπλασης του περιβάλλοντος χώρου και αντίστοιχα της προεργασίας σχετικά με την ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου της δομής, καθώς  και της απευθείας διοχέτευσης προσωπικού στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας από προγράμματα του Ο.Α.Ε.Δ, με αποτέλεσμα την ενίσχυση του.

Αφήστε μια απάντηση