Εκδήλωση την Παρασκευή στη Λαμία από το ΤΕΕ Αν. Στερεάς

share on:

Εσπερίδα διοργανώνει το ΤΕΕ Ανατολικής Στερεάς σε συνεργασία με την Πολυτεχνική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, την Παρασκευή 19 Απρίλη και ώρα 18:30 στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Δήμου Λαμιέων, με θέμα: “Η αποκατάσταση του Ιερού Κουβουκλίου του Πανάγιου Τάφου” με ομιλήτρια την Αντωνία Μοροπούλου, Καθηγήτρια Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, επικεφαλής της διεπιστημονικής ομάδας του έργου και Πρόεδρος Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ.

Πρόκειται για μοναδικό έργο, που από τη φύση του προκάλεσε παγκόσμιο ενδιαφέρον. Η μελέτη, ο σχεδιασμός και η υλοποίηση των απαιτούμενων παρεμβάσεων αφορούσαν το ιερότερο μνημείο της Χριστιανοσύνης.

Οι προκλήσεις σε ότι αφορά τη διαχείριση του έργου ήταν μεγάλες και αντιμετωπίστηκαν με την αδιάκοπτη επιστημονική τεκμηρίωση, παρακολούθηση και αξιολόγηση όλων των στοιχείων, που αναδείχτηκαν κατά την πρόοδο των εργασιών.

Στo πλαίσιo αυτό, η επιτυχέστατη ολοκλήρωση, με ευθύνη της ομάδας των Καθηγητών Επιστημόνων του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, προκαλεί το ενδιαφέρον όλων.

Αφήστε μια απάντηση