«Ελλάδα-Ευρώπη 2020: Εκπαίδευση, Δια Βίου Μάθηση, Έρευνα, Νέες Τεχνολογίες, Καινοτομία και Οικονομία»

share on:

Η Λαμία θα φιλοξενήσει το δεύτερο Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο με διεθνή συμμετοχή και τίτλο: «Ελλάδα-Ευρώπη 2020: Εκπαίδευση, Δια Βίου Μάθηση, Έρευνα, Νέες Τεχνολογίες, Καινοτομία και Οικονομία», που θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 28-30 Σεπτέμβρη.

Το Συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας Πρ. Παυλόπουλου και συνδιοργανώνεται από το Ελληνικό Ινστιτούτο Οικονομικών της Εκπαίδευσης & Δια Βίου Μάθησης, της Έρευνας & Καινοτομίας (INOEK) και το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, σε συνεργασία με το Δήμο Λαμιέων και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Η τελετή έναρξης του Συνεδρίου θα γίνει την Παρασκευή 28 Σεπτέμβρη (18.30), στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας, ενώ οι εργασίες θα συνεχιστούν στη Σχολή Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Layout 1

Την εναρκτήρια ομιλία με θέμα «Περιβάλλον και Βιοηθική» θα αναπτύξει ο Ακαδημαϊκός και Ομότιμος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών Χρήστος Ζερεφός.

Διακεκριμένες προσωπικότητες από τον τομέα της Εκπαίδευσης και τον χώρο της Έρευνας, Πρυτάνεις, Καθηγητές Πανεπιστημίων διαφόρων χωρών, Βουλευτές, τέως Υπουργοί, προσωπικότητες της τοπικής αυτοδιοίκησης, αλλά και επιτυχημένοι επιχειρηματίες από τον διεθνή χώρο θα λάβουν μέρος στις εργασίες του Συνεδρίου.

Η θεματολογία του Συνεδρίου καλύπτει τις οικονομικές διαστάσεις των τομέων της Εκπαίδευσης, της Διά Βίου Μάθησης, της Έρευνας, των Νέων Τεχνολογιών, της Καινοτομίας και τις σχέσεις τους με την οικονομία.

***  Περισσότερες πληροφορίες για τις εργασίες του Συνεδρίου παρέχονται στη διεύθυνση: http://www.inoek-conferences.gr/.

INOEK teliko 20180920

Αφήστε μια απάντηση