Ελπίδες για έναρξη της Α’ Εθνικής 2 και της Β’ Εθνικής

share on:

Την ανάγκη για την έναρξη των πρωταθλημάτων της Α’  Εθνικής 2 και της Β’  Εθνικής ανέλυσαν, μέσω τηλεδιάσκεψης, στον ΓΓ Δημόσιας Υγείας κ. Πρεζεράκο και στην Επιτροπή Λοιμωξιολόγων, οι πρόεδροι των τεσσάρων ποδοσφαιρικών φορέων της χώρας, δηλαδή οι Βαγγέλης Γραμμένος, Λεωνίδας Μπουτσικάρης, Λεωνίδας Λεουτσάκος και ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ, Γιώργος Μπαντής.

Στη Α’  Εθνικής 2 και την Β’  Εθνική βρίσκονται σε αναμονή της απόφασης της σχετικής Επιτροπής. Το κλίμα, πάντως ήταν θετικό και όλα δείχνουν πως σε πρώτη φάση η αρμόδια Επιτροπή του υπουργείου Υγείας θα ανάψει το «πράσινο φως» για την έναρξη των προπονήσεων. Καθώς θα χρειαστούν τρεις εβδομάδες προετοιμασίας, όλα δείχνουν πως η έναρξη της Α’  Εθνικής 2 και της Β’  Εθνικής δεν θα μπορούσε να υπάρξει πριν τα τέλη Δεκεμβρίου ή αρχές Ιανουαρίου.

Η σχετική ανακοίνωση των Α’  Εθνικής 2 και Β’  Εθνικής αναφέρει: «Ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά η τηλεδιάσκεψη του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Υγείας κ. Πρεζεράκου και της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων με τους Ευάγγελο Γραμμένο, Λεωνίδα Μπουτσικάρη, Λεωνίδα Λεουτσάκο και Γιώργο Μπαντή.

Οι πρόεδροι των τεσσάρων ποδοσφαιρικών φορέων της χώρας ανέλυσαν τις απόψεις και τους προβληματισμούς τους για την ανάγκη έναρξης των προπονήσεων και της αγωνιστικής δράσης στην Α’  Εθνικής 2 και τη Β’  Εθνική και αναμένουν πλέον την απόφαση της επιτροπής.

Η Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β Εθνικής εκφράζει τις ευχαριστίες της στον ΓΓ Δημόσιας Υγείας και την Επιτροπή για την ακρόαση και ευελπιστεί σε μια απόφαση που θα δώσει τέλος στην αναμονή 32 ΠΑΕ και 2000 οικογενειών που μετέχουν στα πρωταθλήματα».

Αφήστε μια απάντηση