Ενημερωτική διάλεξη της ΕΛΑΣ, σε κατοίκους της Λαδικούς

share on:

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ, ενημερωτική διάλεξη της Ελληνικής Αστυνομίας, προς τους κατοίκους του Δημοτικού Διαμερίσματος Λαδικούς Υπάτης.

Προηγήθηκε πρόσκληση του Προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου της περιοχής, Θανάση Παπαυγέρη, στην οποία η Διεύθυνση Αστυνομίας Φθιώτιδας ανταποκρίθηκε άμεσα, στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας που καταβάλλεται για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών.

Ειδικότερα, καταρτισμένος Αξιωματικός του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, ανέπτυξε θέματα σχετικά με την προστασία του κοινωνικού συνόλου από περιστατικά κλοπών και εξαπάτησης, παρέχοντας παράλληλα χρήσιμες συμβουλές κυρίως προς τους ηλικιωμένους.

Οι πολίτες είχαν την δυνατότητα να ενημερωθούν και παράλληλα να υποβάλλουν τα ερωτήματά τους, προκειμένου να διαμορφώσουν την άποψή τους για τα θέματα που αναπτύχθηκαν.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα, συνελήφθησαν άμεσα στις Ράχες δύο ημεδαποί, οι οποίοι προσέγγιζαν ηλικιωμένα άτομα και χρησιμοποιώντας διάφορα προσχήματα, επιχειρούσαν να τα εξαπατήσουν και να αποσπάσουν χρηματικά ποσά.

Η Αστυνομία στην Στερεά Ελλάδα, θα συνεχίσει να πραγματοποιεί παρόμοιες ενημερωτικές δράσεις και στο μέλλον, συνεργαζόμενη με όλους τους φορείς των περιοχών αρμοδιότητάς της, για την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης, καθώς και για την ανάπτυξη διαύλου άμεσης και διαρκούς επικοινωνίας με τους πολίτες.

Άλλωστε, η σημαντικότερη αποστολή της Ελληνικής Αστυνομίας είναι η προστασία του κοινωνικού συνόλου, η προστασία των συνανθρώπων μας και η δημιουργία ασφαλών συνθηκών διαβίωσης.

 

Αφήστε μια απάντηση