Ενημερωτική συνάντηση στο ΤΕΕ Λαμίας λίγο πριν το μηχανογραφικό

share on:

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Λαμία, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΤΕΕ Αν. Στερεάς η ενημερωτική συνάντησα της Διοικούσας με τους μαθητές που ετοιμάζονται να υποβάλλουν το μηχανογραφικό τους κι ενδιαφέρονται για τις πολυτεχνικές σχολές και τα τεχνικά επαγγέλματα.

Για την εκδήλωση ο πρόεδρος του ΤΕΕ Θανάσης Λυκόπουλος δήλωσε:

«Σήμερα, με μεγάλη χαρά, φιλοξενήσαμε στα γραφεία του ΤΕΕ Ανατολικής Στερεάς, μαθητές που σε λίγες ημέρες θα συμπληρώσουν τα μηχανογραφικά τους κι ενδιαφέρονται για τις πολυτεχνικές σχολές και τα τεχνικά επαγγέλματα.

Αναλύσαμε διεξοδικά την εμπειρία μας για τις σπουδές, την πραγματικότητα του χώρου μας και τις ευκαιρίες για τα επόμενα χρόνια.

Οι συζητήσεις με τα παιδιά πάντα κρύβουν μεγάλο ενδιαφέρον και μας θυμήσανε τι σκεφτόμασταν και εμείς οι ίδιοι και τι προβληματισμούς είχαμε όταν τελειώναμε το σχολείο.

Αυτό μας γεννά ακόμα μεγαλύτερη ευθύνη για να διαμορφώσουμε τις ικανές συνθήκες και να ανοίξουμε νέους ορίζοντες ώστε οι μελλοντικοί νέοι επιστήμονες να μένουν στον τόπο μας και να εφαρμόζουν απρόσκοπτα τις επιστημονικές τους γνώσεις».

Αφήστε μια απάντηση