Εντυπωσίασε ο Δήμος Λαμιέων στην 2η Έκθεση Ταξιδίων και Διακοπών της Helexpo

share on:

Η Λαμία ήταν για φέτος ο τιμώμενος Δήμος στην 2η έκθεση Greek Travel Show 2018 μαζί με την Περιφέρεια Ηπείρου, στο τουριστικό αυτό εκθεσιακό γεγονός που διοργανώνεται από τη ∆ΕΘ – ΗELEXPO και   πραγματοποιήθηκε φέτος στο Εκθεσιακό της Κέντρο στο Μαρούσι.

Τα εγκαίνια της Έκθεσης που πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή παραβρέθηκαν ο Γενικός Γραμματέας Τουρισμού Γιώργος Τζιάλλας, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αθηνών Γιώργος Καραμέρος, Δήμαρχοι και Αντιπεριφεριάρχες από όλη την Ελλάδα.

Την έναρξη της έκθεσης έκανε ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ-Helexpo, Κυριάκος Ποζρικίδης.

Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν επίσης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Φθιώτιδας Θανάσης Κυρίτσης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Κώστας Αποστολόπουλος,  Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι και τα αρμόδια στελέχη του Δήμου Λαμιέων, ενώ η παρουσία της Δημοτικής μας Φιλαρμονικής εντυπωσίασε το εκθεσιακό κοινό και έδωσε έναν ξεχωριστό τόνο.

Την τελευταία ημέρα, παρουσιάστηκαν παραδοσιακοί χοροί της Ρούμελης από χορευτές του Λυκείου Ελληνίδων Λαμίας και του Ομίλου Χορού και Πολιτισμού “Χορόπολις” που ξεσήκωσαν τους επισκέπτες της έκθεσης.

Η Le Gourmet Λαμίας, υπό την καθοδήγηση του γνωστού σεφ Βαλάντη Γραβάνη, έφτιαξε παραδοσιακά εδέσματα με υλικά από παραγωγούς του τόπου μας, εντυπωσιάζοντας γευστικά τους επισκέπτες της έκθεσης.

Στο περίπτερο του Δήμου φιλοξενήθηκαν πολλοί παραγωγοί τοπικών προϊόντων και ξενοδοχειακών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον Δήμο Λαμιέων και θέλησαν να δείξουν ότι είμαστε ένας τόπος ιδιαίτερης ομορφιάς.

Όπως υπογραμμίστηκε από τη Δημοτική Αρχή «Φωνάξαμε σε όλους ότι πρέπει να “…πάμε ΛΑΜΙΑ!” μιας και ο Δήμος μας είναι ένας τόπος που συνδυάζει μοναδικά τη φύση, την ιστορία, την ψυχαγωγία, τις γεύσεις και την αγνή ρουμελιώτικη φιλοξενία!»

 

Αφήστε μια απάντηση