Εξασφαλίστηκε η λειτουργία Τράπεζας στη Σπερχειάδα

share on:

Ο Δήμαρχος Μακρακώμης Γιώργος Χαντζής ανακοίνωσε σήμερα στους δημότες του και ιδιαίτερα στους πολίτες της Σπερχειάδας και της ευρύτερης περιοχής, ότι μετά τις συνεχείς προσπάθειες με τη διοίκηση της EUROBANK που ξεκίνησαν από το Δεκέμβρη του 2019, κατέστη δυνατή η λειτουργία της Τράπεζας, ως shop in shop, σε συνεργασία με τα ΕΛΤΑ Σπερχειάδας.

Όπως υπογράμμισε χαρακτηριστικά «…Κι αυτό, κόντρα στο ρεύμα της εποχής που θέλει να συρρικνώνεται καθημερινά ο αριθμός των τραπεζικών καταστημάτων.

Στο σημείο αυτό θα πρέπει να εξάρουμε τη συνεισφορά του Υπουργού Οικονομικών κ. Χρήστου Σταϊκούρα, η οποία αθροίστηκε με τις δικές μας συντονισμένες προσπάθειες και είχε ως αποτέλεσμα να μη μείνει χωρίς τραπεζικό κατάστημα η Σπερχειάδα και τον ευχαριστούμε γι’ αυτό.

Ελπίζουμε και πιστεύουμε ότι το αποτέλεσμα της ενέργειά μας θα προσδώσει τη δυναμική που απαιτείται τόσο στην αγορά της Σπερχειάδας και στην πέριξ αυτής περιοχή, όσο και στην αναβάθμιση του γραφείου των ΕΛΤΑ εντός του οποίου θα στεγαστεί το γραφείο της Eurobank.

Δεν αφήνουμε τίποτα στη τύχη…

Ο αγώνας μας είναι πολυμέτωπος με στόχευση το καλό των Δημοτών και προς αυτή τη κατεύθυνση οι προσπάθειές μας συνεχίζονται…».

Αφήστε μια απάντηση