Επίθεση της αντιπολίτευσης κατά δημάρχου Θεσσαλονίκης

share on:

Σκληρή κριτική επιφύλαξαν κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Ζέρβα, οι επικεφαλής των παρατάξεων «Η Θεσσαλονίκη είναι το Μέλλον», Γιώργος Ορφανός, και «Θεσσαλονίκη Μαζί», Κατερίνα Νοτοπούλου, κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης.

Αίτια για τα αρνητικά σχόλια στάθηκε η μέχρι στιγμής διακυβέρνηση του Δήμου, από τη νέα δημοτική αρχή.

Ο Γιώργος Ορφανός σημείωσε ότι «δεν μου αρέσει το γεγονός ότι οι κινήσεις της διοίκησης σας έχουν στόχο μόνο τις εντυπώσεις», συμπληρώνοντας: «Λυπάμαι πολύ. Το ξεκίνημα είναι πολύ αρνητικό. Όσο κι αν εσείς θεωρείται πως είναι θετικό. Είμαστε στο πλευρό του δημάρχου εάν οι κινήσεις του αφορούν το καλό της πόλης. Θα είμαστε απέναντι του εάν όλα όσα κάνει αφορούν τον εαυτό του».

Παράλληλα, ο κ.Ορφανός υπενθύμισε στον κ. Ζέρβα την προεκλογική του δέσμευση για μείωση των δημοτικών τελών κατά 50%.

Σε ανάλογο ύφος ήταν και τα σχόλια της Κατερίνας Νοτοπούλου: «Η διοίκησή σας σε μαστροχαλαστή φέρνει τον τελευταίο καιρό. Αυτή η πόλη είχε όραμα τα προηγούμενα χρόνια. Το λέω με θλίψη, γιατί ξαφνικά ζούμε σε μια Θεσσαλονίκη χωρίς όραμα. Εάν έχετε να μας το πείτε και να το επικροτήσουμε. Θλίβομαι όταν ακούω ότι το όραμα για την πόλη είναι ο νόμος και η τάξη».

Από την πλευρά του ο κ. Ζέρβας υποσχέθηκε πως «όσα πλήγωσαν την πόλη θα αλλάξουν», αφήνοντας αιχμές για την προηγούμενη διοίκηση του Γιάννη Μπουτάρη. «Ο στόχος που έχουμε βάλει είναι να επαναφέρουμε μια στοιχειώδη ευταξία στη Θεσσαλονίκη», είπε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος.

Αφήστε μια απάντηση