Επίσκεψη Γιάννη Οικονόμου στην 7η ΕΜΑΚ

share on:

Τους άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ, του πεζοπόρου τμήματος της Περιφ. διοίκησης Στερεάς Ελλάδας και το προσωπικό της ΠΥ στη βάση τους στη ΒΙΠΕ Λαμίας συνάντησε ο υποψήφιος βουλευτής Φθιώτιδας της Ν.Δ. Γιάννης Οικονόμου.

Ο κ. Οικονόμου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει μαζί τους και να  ενημερωθεί διεξοδικά τόσο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σε θεσμικό, οικονομικό και μισθολογικό επίπεδο όσο και για τις ελλείψεις υλικοτεχνικού εξοπλισμού και ατομικών μέσων προστασίας.

Τέλος, τόνισε πως προτεραιότητα θα πρέπει να είναι η αντιμετώπιση όλων αυτών των στρεβλώσεων. Γιατί πολιτική είναι να φροντίζεις για αυτά που αποτελούν την ελάχιστη απόδειξη σεβασμού στους ανθρώπους που ρισκάρουν τη ζωή τους για να σώσουν άλλες ζωές.

Στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Στερεάς

Την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας επισκέφτηκε ο Γιάννης Οικονόμου, με αφορμή την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Ο κ. Οικονόμου αρχικά ξεκαθάρισε ότι η ΝΔ προτείνει μια επανάσταση για την Παιδεία με μια συνολική και σε βάθος μεταρρύθμιση.

Συνεχίζοντας, ανέφερε ότι το σύγχρονο σχολείο θα πρέπει να μην βασίζεται στην παπαγαλία αλλά στην ανάπτυξη γνώσεων και δεξιοτήτων που θα επιτρέψουν στους μαθητές από τη Φθιώτιδα να μπορούν να σταθούν σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό περιβάλλον τόσο εντός όσο και έκτος Ελλάδας.

 Αυτό θα γίνει με την ενίσχυση του Δημόσιου σχολείου μέσω νέων προγραμμάτων σπουδών με δημιουργικές μεθόδους διδασκαλίας, την επανεξέταση του συστήματος πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, τη δημιουργία Πρότυπου και Πειραματικού σχολείου στην Φθιώτιδα αλλά και τη ριζική αναδιοργάνωση της Επαγγελματικής εκπαίδευσης.

 

 

Αφήστε μια απάντηση