Επενδυτικές προτάσεις για ΜΜΕ της Φθιώτιδας

share on:

Πραγματοποιήθηκε χθες στο Επιμελητήριο Φθιώτιδας, στη Λαμία, ενημερωτική εκδήλωση για τη δράση: «Ενίσχυση πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας για την αναβάθμισή τους μέσω της χρήσης Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνίας (ΤΠΕ) καθώς και συστημάτων αυτοματισμού».

Στόχος της Δράσης είναι η ενίσχυση πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας για την απόκτηση και χρήση υπηρεσιών και προϊόντων ΤΠΕ, τα οποία θα τις καταστήσουν περισσότερο ανταγωνιστικές και θα βελτιώσουν τη θέση τους στην αγορά.

Ο προϋπολογισμός κάθε επενδυτικής πρότασης μπορεί να κυμαίνεται από 3.000€ έως 200.000€, ανάλογα με την κατηγορία επιχειρήσεων και την κατηγορία επαγγελματικής δραστηριότητας στις οποίες ανήκουν ενώ το ποσοστό ενίσχυσης ανέρχεται σε: 65% για τις υφιστάμενες επιχειρήσεις & 70% για τις νέες επιχειρήσεις.

Η αίτηση υποβάλλεται ηλεκτρονικά μέχρι την 1η Νοέμβρη και Φορέας Διαχείρισης του προγράμματος είναι η Αναπτυξιακή Διαχειριστική Στερεάς Ελλάδας & Θεσσαλίας (ΑΝΔΙΑ).

Αφήστε μια απάντηση