Επιστολή διαμαρτυρίας κατοίκων νοτίου Λαμίας

share on:

Με θλίψη βιώσαμε και διαπιστώσαμε  το πρωί της Πέμπτης 17 Οκτωβρίου 2019 την ύπαρξη δύο μέτρων και δύο σταθμών από την εκτελεστική εξουσία που κλήθηκε στοχευμένα  να δυναμιτίσει κι άλλο, το ήδη υπάρχον κλίμα στη περιοχή μας.

Αν και οι άντρες της τροχαίας διέρχονται απ’ το συγκεκριμένο δρόμο καθημερινά και επί συναπτά έτη,  το πρωινό της Πέμπτης διαπιστώθηκε σωρεία παραβάσεων αφού αυτοκίνητα και μηχανάκια είχαν παρκάρει σε γωνία (Σόλωνος και Μητρ. Αμβροσίου), πάνω σε πεζοδρόμιο, σε εσοχή πεζοδρομημένη στην οικοδομική γραμμή του 6ου ΓΕΛ και τέλος δύο αυτοκίνητα πατούσαν διάβαση που απ τη μια πλευρά δεν υπάρχει πεζοδρόμιο όπως πρέπει αλλά  χωράφι με ελιές.

Αναρωτιέται κανείς το μωβ Αγροτικό όχημα που πέρασε στη πλάτη των δύο αστυνομικών την ώρα που συμπλήρωναν  τις ανάλογες  κλήσεις, χωρίς πινακίδες το σταμάτησαν πιο κάτω;…

Ακόμη πιο λυπηρό είναι το γεγονός ότι  φήμες φέρουν  την τροχαία να κάλεσε εκπαιδευτικός  προσωρινά φιλοξενούμενη στη περιοχή μας.

Καλούμε τους Προϊσταμένους Εκπαίδευσης και όποιον άλλον υπεύθυνο για τη συμπεριφορά, τα όρια και τα καθήκοντα ενός εκπαιδευτικού, να κοινοποιήσει σε κάθε επίδοξο εκπαιδευτικό με τάσεις λίγο από εισαγγελέα, λίγο από τροχονόμο, λίγο από μηχανικό και τέλος λίγο από καταδότη. ΟΤΙ:

O Σεβασμός και ο θαυμασμός από και προς εκπαιδευτικό δεν εκβιάζεται, δεν εξαγοράζεται, αλλά ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ και υποστηρίζεται καθημερινά .

Μετά  τιμής,

οι Θιγόμενοι κάτοικοι της Νοτίου Λαμίας

Αφήστε μια απάντηση