Επιχείρηση-σκούπα της Δημοτικής Αρχής στην παλιά πόλη της Λαμίας

share on:

Σε νέες παρεμβάσεις προχώρησε σήμερα η Δημοτική Αρχή και ειδικότερα ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Κώστας Σταυρογιάννης, για να απομακρυνθούν οι ασχήμιες από το κέντρο της Λαμίας.

Συγκεκριμένα,  συνεργείο του Δήμου μετέβη στο χώρο της παλιάς πόλης λίγο πάνω από την πλατεία Λαού, και καθάρισε την περιοχή από ετοιμόρροπα κτίρια και ερείπια που είχαν μετατραπεί σε στέκια τοξικομανών και γενικότερα παραβατικότητας, σε σημείο που οι κάτοικοι της περιοχής να φοβούνται να κυκλοφορήσουν κατά τις βραδινές ώρες, αν και η γειτονιά τους απέχει μόλις λίγα μέτρα από το κέντρο της Λαμίας.

Θυμίζουμε ότι πριν λίγο καιρό παρόμοια ενέργεια είχε γίνει και στην περιοχή της Εκκλησιών, όπου επίσης είχε ανασάνει ο χώρος από τα ερειπωμένα κτίρια.

Ο κ. Σταυρογιάννης δήλωσε ικανοποιημένος που ξεπεράστηκαν τα γραφειοκρατικά εμπόδια και τόνισε ότι θα συνεχιστούν οι πρωτοβουλίες αυτές της Δημοτικής Αρχής και σε άλλες περιοχές που αντιμετωπίζουν τέτοια προβλήματα.

Στο χώρο της παρέμβασης βρέθηκε και ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καρα’ί’σκος που υποσχέθηκε ανάπλαση στα συγκεκριμένα σημεία.

Αφήστε μια απάντηση