Επτά συλλήψεις για ναρκωτικά, χθες στη Στερεά Ελλάδα

share on:

Συνελήφθησαν, χθες, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, σε περιοχές της Εύβοιας, της Βοιωτίας και της Φθιώτιδας, στο πλαίσιο συστηματικών αστυνομικών ελέγχων, συνολικά 7 άτομα, οι οποίοι κατηγορούνται για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα συνελήφθησαν:

  • Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, 39χρονος ημεδαπός στη Λιβαδειά, διότι από ειδικά διαμορφωμένο εξωτερικό χώρο επιχείρησής του, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν δύο δενδρύλλια κάνναβης, μετά πλήρους ριζικού συστήματος, ύψους 0,55 & 1,10 μέτρων αντίστοιχα.   
  • Από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, μία 33χρονη ημεδαπή & ένας 23χρονος αλλοδαπός στα Ψαχνά, διότι στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις αυτοσχέδιες συσκευασίες με ποσότητα κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους 11,9 γραμμαρίων, καθώς και δισκία φαρμακευτικού σκευάσματος, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή.
  • Από αστυνομικούς της Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας, ένας 23χρονος ημεδαπός στον Δρυμώνα, διότι στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία αυτοσχέδια συσκευασία με ποσότητα κάνναβης, μεικτού βάρους 8,3 γραμμαρίων και ένας πλαστικός τρίφτης κάνναβης.
  • Από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, δύο ημεδαποί ηλικίας 51 & 28 ετών σε περιοχές της Χαλκίδας, διότι στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, κατά περίπτωση, δύο αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες με μικροποσότητες ηρωίνης και κάνναβης αντίστοιχα.
  • Από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, ένας 43χρονος ημεδαπός στη Λαμία, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Αφήστε μια απάντηση