Εργασίες στις διαβάσεις πεζών και στις θέσεις ΑΜΕΑ της Λαμίας

share on:

Η Διεύθυνση Υποδομών και Τεχνικών Έργων (Τμήμα Οδοποιίας και Κυκλοφοριακών ρυθμίσεων) του Δήμου Λαμιέων ανακοίνωσε ότι, στο πλαίσιο του έργου «Συντήρηση και ανακατασκευή οριζόντιας σήμανσης οδών», θα πραγματοποιηθούν εργασίες περιμετρικά των κεντρικών πλατειών της πόλης και συγκεκριμένα περιμετρικά της Πλατείας Πάρκου, της Πλατείας Λαού, της Πλατείας Ελευθερίας και της Πλατείας Διάκου, καθώς επίσης και στις οδούς Κολοκοτρώνη, Διάκου και Καραγιαννοπούλου οι οποίες συνδέουν τις ανωτέρω πλατείες, που θα αφορούν καθαρισμό και ανακατασκευή διαβάσεων πεζών και θέσεων στάθμευσης Α.Μ.Ε.Α.

Για την υλοποίηση των εργασιών του έργου σε ορισμένα σημεία απαιτείται διακοπή της κυκλοφορίας μικρής χρονικής διάρκειας, ενώ σε άλλα σημεία απαιτείται μερική διακοπή αυτής. Οι εργασίες, μετά την ολιγοήμερη αναβολή τους,  θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 3 Ιουλίου και θα διαρκέσουν για περίπου 15 ημέρες.

Συγκεκριμένα τη Δευτέρα 3 Ιουλίου απαιτείται η διακοπή κυκλοφορίας της οδού Κολοκοτρώνη από τις 8:00 π.μ. έως τις 11:00 π.μ.

Την Τρίτη 4 Ιουλίου η κυκλοφορία θα διακοπεί:

στην οδό Καραγιαννοπούλου από τις 8:00 π.μ. έως τις 12:00 το μεσημέρι,

στην οδό Διάκου, από τη διασταύρωση της με την πλατεία Ελευθερίας έως την διασταύρωση της με την οδό Πατρόκλου, από τις 8:00 π.μ. έως τις 11:00 π.μ.

Την Τετάρτη 5 Ιουλίου η κυκλοφορία θα διακοπεί:

στην οδό Χαντζοπούλου από την Πλατεία Πάρκου έως την οδό Βύρωνος από τις 8:00 π.μ. έως τις 10:00 π.μ.

στην οδό Ελ. Βενιζέλου από την Πλατεία Πάρκου έως την οδό Πατρόκλου από τις 8:00 π.μ. έως τις 10:00 π.μ.

στην οδό Δροσοπούλου από την Πλατεία Πάρκου έως την οδό Πατρόκλου από τις 9:00 π.μ. έως τις 11:00 π.μ.

στην οδό Σατωβριάνδου από την Πλατεία Πάρκου έως την οδό Πατρόκλου από τις 9:30 π.μ. έως τις 11:00 π.μ. και

στην οδό Χαντζοπούλου από Σατωβριάνδου έως την οδό Λεωσθένους από τις 9:30 π.μ. έως τις 11:00 π.μ.

Αν και θα ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, η Δημοτική Αρχή υπογραμμίζει «…εφιστούμε την προσοχή των πεζών και των οδηγών και παρακαλούμε για τη δέουσα κατανόηση κατά την υλοποίηση των εργασιών».

 

 

Αφήστε μια απάντηση