Εργασίες την Τρίτη περιμετρικά των κεντρικών πλατειών της Λαμίας

share on:

Η Διεύθυνση Υποδομών και Τεχνικών Έργων (Τμήμα Οδοποιίας και Κυκλοφοριακών ρυθμίσεων) του Δήμου Λαμιέων ανακοίνωσε ότι, στο πλαίσιο του έργου «Συντήρηση και ανακατασκευή οριζόντιας σήμανσης οδών», θα πραγματοποιηθούν εργασίες περιμετρικά των κεντρικών πλατειών της πόλης και συγκεκριμένα περιμετρικά της Πλατείας Πάρκου, της Πλατείας Λαού, της Πλατείας Ελευθερίας και της Πλατείας Διάκου, καθώς επίσης και στις οδούς Κολοκοτρώνη, Διάκου και Καραγιαννοπούλου οι οποίες συνδέουν τις ανωτέρω πλατείες, που θα αφορούν καθαρισμό και ανακατασκευή διαβάσεων πεζών και θέσεων στάθμευσης Α.Μ.Ε.Α.

Για την υλοποίηση των εργασιών του έργου σε ορισμένα σημεία απαιτείται διακοπή της κυκλοφορίας μικρής χρονικής διάρκειας, ενώ σε άλλα σημεία απαιτείται μερική διακοπή αυτής. Οι εργασίες θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 19 Ιουνίου και θα διαρκέσουν για περίπου 15 ημέρες.

Συγκεκριμένα την Τρίτη 20 Ιούνη απαιτείται η διακοπή κυκλοφορίας:

της οδού Κολοκοτρώνη από 08:3010:30,

της οδού Καραγιαννοπούλου  από 10:3012:30,

καθώς επίσης και της οδού Διάκου από την διασταύρωση της με την πλατεία Ελευθερίας έως την διασταύρωση της με την οδό Πατρόκλου από  9:3011:00

Αν και θα ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, εφιστούμε την προσοχή των πεζών και των οδηγών και παρακαλούμε για τη δέουσα κατανόηση κατά την υλοποίηση των εργασιών.

Αφήστε μια απάντηση