Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους σας…

share on:

Στη ζωή μας πολλές φορές έρχονται δοκιμασίες που ποτέ δεν έχεις φανταστεί οτι μπορεί να σου συμβούν. Όταν όμως συμβαίνει στ’ αλήθεια αναθεωρείς όλα όσα ήξερες και αναγκάζεσαι να δεις τα πράγματα διαφορετικά και να καταλάβεις ποια πράγματα έχουν μεγαλύτερη αξία.

     Αυτό συνέβη και στην οικογένεια μας και σίγουρα σε αυτές τις στιγμές το πιο σημαντικό είναι να βρίσκονται ΑΝΘΡΩΠΟΙ κοντά σου για να σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις τις δυσκολίες που φαίνονται ανυπέρβλητες

    Ένα ευχαριστώ λοιπόν ίσως δεν αρκεί αλλά εκφράζει τα ειλικρινή  συναισθήματα μας για όσους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ βρέθηκαν κοντά στην οικογένεια μας οικονομικά  αλλά πάνω απ’ όλα ψυχολογικά σε αυτή τη δύσκολη στιγμή της ζωής μας.

   ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ λοιπόν από καρδιάς όσους γνωστούς και αγνώστους, μέσα σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, μας βοήθησαν να αντιμετωπίσουμε τις χειρουργικές δαπάνες αλλά και μας έδωσαν δύναμη και κουράγιο, ώστε αυτή την στιγμή να μπορούμε να χαμογελάμε ξανά και να ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία.

    Χάρη στην απίστευτη ανταπόκριση και στις ευχές σας, ο γιος μας επέστρεψε γρήγορα στο σχολείο του και στους φίλους του, που τόσο αγαπά και τον αγαπούν.

                                                                          Οι γονείς του

                                                                       Π. Παπαδοπούλου

                                                                        Γ. Καλταμπάνης

 

Αφήστε μια απάντηση