Η Ακαδημία Λαμίας πρωταθλήτρια στο τουρνουά Παίδων

share on:

Ανώτερη η Παιδική ομάδα της Ακαδημίας Λαμίας, νίκησε σήμερα στον τελικό του ΔΑΚΛ, την Ακαδημία Λοκρίδας με 2-0, στον 70λεπτο τελικό και κατέκτησε το τρόπαιο της διοργάνωσης.

Η Λαμιώτικη ομάδα ήταν καλύτερη ειδικά στο α΄μέρος, αλλά πέτυχε  στo ξεκίνημα της επανάληψης, δύο τέρματα, μέσα σ’ ένα τρίλεπτο, και πήρε το τρόπαιο της διοργάνωσης.

Το σκορ άνοιξε στο τρίτο λεπτό της επανάληψης ο Α. Γεμενής και δύο λεπτά αργότερα ο Παπαζαχόπουλος διπλασίασε τη διαφοράα, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Η Λοκρική ομάδα είχε δοκάρι στο 69′ με απ’ ευθείας φαλτσαριστό φάουλ της… Σαργιώτη από αριστερά, η οποία ήταν η αρχηγός της!

Ο τελικός εκτός από την ιδιαιτερότητα της κοπέλας που αγωνίστηκε με τους Παίδες της Λοκρικής Ακαδημίας, είχε και άλλη, αφού με την Λαμιώτικη ομάδα αγωνίστηκε ο ανηψιός του προπονητή των Λοκρών!

Διαιτησία: Καταραχιάς (Τσουκνίδας-Φαρμάκης). 4ος διαιτητής: Αναγνώστου, Βοηθοί περιοχής: Γρέσσος, Λιασκώνης.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΛΑΜΙΑΣ (Νίκος Τσικράς): Καραγεώργος, Μαλάμος, Καρανίκας, Καυκιάς, Αλαμάνης, Κλητοράκης, Θ. Γεμενής, Ρήττας, Παπαζαχόπουλος, Α. Γεμενής, Γιαννέλης (αρχική 11άδα), Θωμόπουλος, Μαργέτης, Τσάτσος, Στεργίου, Καψαλιάρης, Τζεμιλλάρι, Κατσιούλας.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΛΟΚΡΙΔΑΣ (Δημήτρης Ασημάκης): Παπαπάνος, Θεοφανόπουλος, Ντεμάι, Τσσακανίκας, Καραγεώργος, Καραδήμος, Μπούτσικας, Σαργιώτη, Μέγκος, Ανεστόπουλος, Ριτσογιάννης (αρχική 11άδα), Θεοχάρης, Λιάσκος, Παληαλέξης, Γεωργουσόπουλος, Τζάμπος.

***  Το κύπελλο του φιναλίστ στην αρχηγό της Ακαδημίας Λοκρίδας Ν. Σαργιώτη έδωσε ο βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ Αποστόλης Καραναστάσης, ενώ το κύπελλο της διοργάνωσης στον αρχηγό της Ακαδημίας Λαμίας Δ. Κλητοράκη έδωσε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Φθιώτιδας Κώστας Σακελλάρης.

***  Μετάλλια απονεμέθηκαν σε όλους τους παίκτες των δύο ομάδων, ενώ αναμνηστικά δόθηκαν στους 6 διαιτητές του τελικού.

***  Πριν την έναρξη του τελικού η ΕΠΣ Φθιώτιδας βράβευσε βετεράνους παίκτες του ΑΣ Λαμία (Ρούσης, Μάρκου, Καρανικόλας, Γουργιώτης, Πανόπουλος, Πέπερας, Κοντέλλας, Βέλλιος, Στέφος, Δρούκας, Βασιλόπουλος, Σκαφτούρας) και τον εκπαιδευτικό Δημήτρη Αμούντζια που έγραψε την ιστορία του Συλλόγου.

Αφήστε μια απάντηση