Η Αντικαρκινική Λαμίας καθάρισε το Ισαδάκι!

share on:

Εθελοντική περιβαλλοντική δράση καθαρισμού πραγματοποιήθηκε χθες στο Ισαδάκι, από το παράρτημα Λαμίας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, διαδίδοντας έμπρακτα το μήνυμα για σεβασμό και προστασία των κοινόχρηστων χώρων.
«Καθημερινά οφείλουμε να αποδεικνύουμε έμπρακτα την αγάπη μας στο ευλογημένο φυσικό περιβάλλον το οποίο κινούμαστε, περπατάμε και παίζουμε με τα παιδιά μας. Σήμερα στην «πράσινη» πρωτοβουλία κατορθώσαμε να ομορφύνουμε έστω και λίγο το άλσος, το οποίο δέχεται μεγάλο αριθμό επισκεπτών και όγκο απορριμμάτων. Γιατί τελικά το περιβάλλον είναι η αυλή του σπιτιού μας», δήλωσε η γιατρός και πρόεδρος της Αντικαρκινικής Λαμίας Αλεξάνδρα Βεντούρη – Νασοπούλου.

Η δράση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του φετινού εορτασμού της «Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος» (5 Ιούνη) για την επαγρύπνηση του κοινού, σχετικά με τα περιβαλλοντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε.

Η μεγαλύτερη ανάσα πρασίνου και αναψυχής της πόλης μας, αποτελεί δείγμα πολιτισμού και ζωτική ανάγκη για την ποιότητα ζωής του τόπου μας.

Αφήστε μια απάντηση