Η βασιλόπιτα της Επιτροπής Διαιτησίας Φθιώτιδας

share on:

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε χθες βράδυ η Επιτροπή Διαιτησίας (Πουγκακιώτης-Σωσώνης-Δουδούμης) της ΕΠΣ Φθιώτιδας, στο περιθώριο της τακτικής εβδομαδιαίας επιμορφωτικής συγκέντρωσης των διαιτητών.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Φθιώτιδας Κώστας Σακελλάρης και οι συνεργάτες του Δημήτρης Νικολάου, Δημήτρης Καρακώστας και Βαγγέλης Ασημωτός καθώς και αρκετοί μη εν ενεργεία διαιτητές.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Σπύρος Πουγκακιώτης πριν κόψει την πίτα ευχήθηκε σε όλους τους διαιτητές για τη νέα χρονιά, ενώ τηρήθηκε 1’ σιγή στη μνήμη του βετεράνου διαιτητή Δανιήλ Σταμάτη που πρόσφατα έφυγε από τη ζωή.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΕΠΣΦ απευθυνόμενος προς τους διαιτητές εξέφρασε την ικανοποίησή του για την απόδοσή τους στους αγωνιστικούς χώρους, κάτι που παραδέχονται και οι παράγοντες των ομάδων, αφού πλέον οι διαιτητές έχουν απαλλαγεί από τις… αγκυλώσεις του παρελθόντος, αναφέρθηκε στις προσπάθειες που γίνονται προς όλες τις κατευθύνσεις για να βοηθηθούν οι ίδιοι και επιμορφωτικά και με αθλητικό υλικό και παράλληλα ζήτησε από όλους να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε η Φθιώτιδα να εκπροσωπείται στους πίνακες όλων των Εθνικών κατηγοριών ποδοσφαίρου.

Ακολούθησε η επίδοση των σημάτων στους διαιτητές, που φέτος είχαν μειωμένη χρέωση. Μάλιστα όπως τόνισε ο κ. Σακελλάρης γίνεται προσπάθεια στο μέλλον οι διαιτητές να μην πληρώνουν ούτε ένα ευρώ για τα σήματα. Μετά το τέλος της εκδήλωσης στους διαιτητές μοιράστηκε αθλητικό υλικό προσφορά της ΕΠΣ Φθιώτιδας, με τον πρόεδρο της ΕΠΣΦ να τονίζει χαρακτηριστικά «όταν οι άλλοι υπόσχονται εμείς υλοποιούμε».

Το φλουρί της πίτας έτυχε στο κομμάτι του Νίκου Παπακωνσταντίνου, ενώ σε δεύτερη κλήρωση που έγινε μεταξύ των διαιτητών, κέρδισαν από μία μπάλα οι Γιώργος Ζαφείρης και Θωμάς Τσιάβος.

 

Αφήστε μια απάντηση