Η Δήμαρχος Λεβαδέων θέλει να φιλοξενήσει τον ΠΑΣ Λαμία!

share on:

Θετικά βλέπει η δήμαρχος Λεβαδέων Γιώτα Πούλου, την περίπτωση να φιλοξενήσει, για όσο χρειαστεί, στο Δημοτικό στάδιο Λιβαδειάς, τον ΠΑΣ Λαμία, ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής.

Στις τάξεις της Λαμιώτικης ΠΑΕ επικρατεί προβληματισμός αν θα ολοκληρωθούν όλα τα προβλεπόμενα τα έργα στο ΔΑΚΛ, ώστε να μπορεί να πάρει την άδεια για τη διεξαγωγή αγώνων Α’ Εθνικής, ενώ να θυμήσουμε ότι το συγκεκριμένο πρωτάθλημα αναμένεται να ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο 19-20 Αυγούστου.

Αρχικά οι άνθρωποι της ΠΑΕ βλέπουν με καλό μάτι τη χρησιμοποίηση του Πανθεσσαλικού (έχουμε γράψει σχετικά), τουλάχιστον για τους πρώτους μήνες, όμως το γήπεδο της Λιβαδειάς παρουσιάζει περισσότερα αβαντάζ, από την πλευρά ότι είναι πολύ κοντά η Λοκρίδα και η Φθιώτιδα, που ενδιαφέρονται για τη Λαμιώτικη ομάδα, ενώ η απόσταση προς Λιβαδειά από τη Λαμία, είναι πιο βολική σε σχέση με τον Βόλο.

Η κα Πούλου μιλώντας στην efthia.gr τόνισε ότι δεν έχει αντίρρηση για την παραχώρηση του γηπέδου της Λιβαδειάς, αλλά περιμένει συγκεκριμένο έγγραφο αίτημα από την ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία, ώστε να συζητηθούν οι λεπτομέρειες μιας πιθανής συνεργασίας των δύο πλευρών.

Αφήστε μια απάντηση