Η ιατροδικαστική έκθεση «καίει» τον 69χρονο Λαμιώτη συνταξιούχο δικηγόρο

Κακοποίηση του επτάχρονου κοριτσιού από τον 69χρονο παππού της στη Λαμία δείχνει η ιατροδικαστική έκθεση, ενώ ο κατηγορούμενος βρίσκεται πλέον μόνος του, καθώς ο συνήγορός του παραιτήθηκε από την υπεράσπισή του.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ μόλις έγιναν γνωστά τα ιατροδικαστικά ευρήματα ο Λαμιώτης συνήγορος Δημήτρης Κρούπης παραιτήθηκε από την υπεράσπιση του 69χρονου επίσης δικηγόρου, ενώ κάποιοι συγγενείς που είχαν βρεθεί στα δικαστήρια της Λαμίας για να του συμπαρασταθούν έφυγαν μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Έτσι, ο 69χρονος δικηγόρος περιμένει να απολογηθεί μόνος του ενώπιον της ανακρίτριας Λαμίας.

Σημειώνεται, ότι η εκπαιδευτικός που άκουσε τα παράπονα της επτάχρονης κατήγγειλε την κακοποίηση στον διευθυντή του σχολείου, αλλά και στο Εθνικό Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης, το οποίο έστειλε σχετική αναφορά στην Εισαγγελία Λαμίας.

Παράλληλα, αναφορά στην Εισαγγελία Λαμίας κατέθεσε και ο διευθυντής του σχολείου μεταφέροντας τα στοιχεία που είχε συγκεντρώσει.

Στη συνέχεια, με εντολή της Εισαγγελίας συνελήφθη ο 69χρονος, ο οποίος αρνείται πεισματικά τις σε βάρος του κατηγορίες.

Η επτάχρονη επιβεβαίωσε την κακοποίησή της και ενώπιον των αστυνομικών, παρουσία ψυχολόγου, και την απέδωσε στον 69χρονο παππού της.

Αφήστε μια απάντηση