Η κεντρική προεκλογική ομιλία του Γιάννη Αποστόλου στη Στυλίδα

share on:

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης, στη Στυλίδα,  η κεντρική προεκλογική ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου Στυλίδας Γιάννη Αποστόλου.

Η συμμετοχή του κόσμου ήταν τεράστια και  ουσιαστική. Ο λαός της Στυλίδας αγκάλιασε το δικό τους παιδί, τον δικό τους Γιάννη και έστειλε το δικό του μήνυμα νίκης  για το αποτέλεσμα της εκλογικής διαδικασίας την Κυριακή 26 του μήνα.

Στην ομιλία του ο κ. Αποστόλου τόνισε την ανάγκη συμμετοχής  του απλού κόσμου την επόμενη των εκλογών για το σχεδιασμό και τη λύση όλων των προβλημάτων που απασχολούν το Δήμο και παρουσίασε το πρόγραμμα και τις θέσεις του συνδυασμού του, ο οποίος είναι ο μόνος πλήρης, ανεξάρτητος και υπερκομματικός συνδυασμός για το Δήμο Στυλίδας.

Οι άξονες του προγράμματός του, που παρουσιάστηκε χθες  εστιάζουν στην επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας, στην παιδεία , στο πολιτισμό, στον αθλητισμό , στη χρήση νέων τεχνολογιών και προγραμμάτων, στην στήριξη  των αγροτών και των αλιέων, στον τουρισμό και σε κάθε δράση που μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα ζωής των κατοίκων της Ανατολικής Φθιώτιδας.

Αφήστε μια απάντηση