Η Κική Παπαρούνα πρόεδρος των διαβητικών Φθιώτιδας

share on:

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές του νεοσύστατου συλλόγου Διαβητικών  Π.Ε. Φθιώτιδας 360°, με τη συγκρότηση του διοικητικού συμβουλίου σε σώμα.

Ειδικότερα:

Πρόεδρος: Κική Παπαρούνα

Αντιπρόεδρος: Ανδρέας Παπακούσουλας

Γραμματέας: Θωμάς Βασιλείου

Ταμίας: Ευάγγελος Καστανάς

Μέλος: Νίκη Ποντίκα

Υπεύθυνος Οργανωτικού και Επικοινωνίας: Άκης Μάνδαλος

   Ο Σύλλογος, με ανακοίνωσή του, ευχαριστεί όλα τα μέλη, που άμεσα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, καθώς και τον δικηγόρο Δημήτρη Κατσούρα για την αμέριστη και ανιδιοτελή βοήθεια του.

«Είμαστε εδώ, για αυτούς που έχουν διάθεση ενημέρωσης, δικτύωσης, κοινωνικοποίησης, για αυτούς που θέλουν να αλλάξουν την δύσκολη καθημερινότητα τους, γιατί όλοι μαζί… μπορούμε καλύτερα.

Είμαστε ένας νεοσύστατος σύλλογος Διαβητικών που βασικό χαρακτηριστικό των μελών του, είναι η έντονη ανάγκη για προσφορά.

Σκοπός του συλλόγου είναι η ενημέρωση των μελών γύρω από την χρόνια πάθηση του Διαβήτη, η σύσφιγξη σχέσεων, φιλικών και κοινωνικών, στο πλαίσιο της αλληλεγγύης, η διαπίστωση, προβολή και προσπάθεια  επίλυσης των προβλημάτων των νοσούντων, καθώς και προγράμματα ευαισθητοποίησης της κοινότητας. Ευρύτερος στόχος του συλλόγου είναι να προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επιλογών για όσους ενδιαφέρονται να συνδράμουν στο έργο του, είτε σαν τακτικό μέλος (Διαβητικοί), είτε σαν πάρεδρο μέλος (φίλοι Διαβητικών)».

Αφήστε μια απάντηση