Η Λαμία μπήκε από χθες στο ρυθμό των Χριστουγέννων

share on:

Σε ρυθμό Χριστουγέννων βρίσκεται από χθες το απόγευμα η πόλη της Λαμίας, με τη φωταγώγηση του στολισμού της πόλης.

Παρά τις πρωτόγνωρες καταστάσεις από την πανδημία, φέτος ομολογουμένως έχει γίνει μια εντυπωσιακή δουλειά από το προσωπικό του Δήμου, με πολύ όμορφες κατασκευές,  χωρίς υπερβολές και ακρότητες, σωστό φωτισμό και γενικά μπορούμε να πούμε ότι η Δημοτική Αρχή με επικεφαλής την αρμόδια Αντιδήμαρχο Αμαλία Ποντίκα, έμαθε από τις όποιες αστοχίες που υπήρξαν πέρυσι, βελτίωσε πράγματα πρόσθεσε και καινούργια πολύ εύστοχα στοιχεία δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα που αγγίζει το τέλειο.

Το μόνο πρόβλημα φέτος είναι η παρουσία του κόσμου που λόγω του κορωνοϊού, δεν μπορεί να βγει ελεύθερα στους δρόμους και στις πλατείες για να νιώσει όλη αυτή την ατμόσφαιρα.

Χθες λοιπόν το δέντρο της Λαμίας φωταγωγήθηκε από τον Δήμαρχο, όχι στην κεντρική πλατεία, αλλά στο Κάστρο της πόλης, για να αποφευχθεί η συγκέντρωση πολιτών.

Ο ίδιος στο μήνυμά του υπογράμμισε:

«Φωταγωγούμε το γιορτινό στολισμό της πόλης, στέλνοντας ταυτόχρονα ένα μήνυμα σε όλους τους συνδημότες μας.

Μπαίνουμε στο ρυθμό των Χριστουγέννων, δε σταματάμε όμως τον αγώνα εναντίον του κορωνοϊού.

Στις απαραίτητες και σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες της Πολιτείας μετακινήσεις μας, ας απολαύσουμε τη Λαμία στολισμένη, ας ζήσουμε το πνεύμα της αγάπης των Χριστουγέννων, χωρίς όμως ποτέ να ξεχνάμε ότι οι φετινές γιορτές θα είναι διαφορετικές.

Τα Χριστούγεννα φέτος θα τα γιορτάσουμε με αποστάσεις.

Όμως, θα είμαστε πιο κοντά στους ανθρώπους μας, πιο κοντά στις πραγματικές αξίες, πιο κοντά στην κοινωνία, που με την υπεύθυνη συμπεριφορά μας, καλούμαστε να κρατήσουμε όρθια.

Καλά Χριστούγεννα σε όλες και όλους!»

***  ΔΕΙΤΕ το φωτογραφικό αφιέρωμα από τη νυχτερινή γιορτινή Λαμία…

Αφήστε μια απάντηση