Η Λαμία πενθεί για την απώλεια…

share on:

Η δυσάρεστη είδηση ήρθε σήμερα το μεσημέρι από την Αθήνα… Η Λαμία και η Φθιώτιδα πενθεί γιατί έχασε ένα κορυφαίο Γιατρό και ένα σπουδαίο Άνθρωπο! Ο 57χρονος Γιώργος Κυριαζόπουλος άφησε την τελευταία του πνοή το μεσημέρι της Κυριακής στην Αθήνα, όπου νοσηλεύονταν τις τελευταίες ημέρες μετά από πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε.

 Ήταν αφοσιωμένος στην ιατρική επιστήμη και είχε σώσει πολλούς ανθρώπους στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Τους τελευταίους μήνες είχε αφοσιωθεί «ψυχή τε και σώματι» στην επέκταση της ΜΕΘ για είναι έτοιμη ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί στις ανάγκες λόγω Covid. Έτσι έχουμε σήμερα τα επιπλέον 6 κρεβάτια που είναι για covid και τα 5 επιπλέον που ετοιμάζονται αυτή την ώρα για τη ΜΕΘ Covid, εκτός από τα 8 κρεβάτια της κανονικής ΜΕΘ.

Η απώλεια για τον ιατρικό κόσμο είναι πολύ μεγάλη, όπως είναι και για τη Λαμία, αφού χάθηκε ένας άνθρωπος με μεγάλη προσφορά στον τόπο σε όλα τα επίπεδα.

Αφήνει πίσω ένα δυσαναπλήρωτο κενό, την αγαπημένη του σύζυγο και τη μονάκριβη κόρη του.

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ

 Διοικητής 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΗΝ ΒΑΘΕΙΑ ΜΟΥ ΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΟΔΥΝΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ  ΤΗΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΜΑΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΥ ΕΝΟΣ ΙΑΤΡΟΥ ΠΟΥ ΤΙΜΗΣΕ ΟΣΟ ΛΙΓΟΙ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΗΘΟΣ, ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΑΡΚΕΙΑ .

ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΕΣ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΜΕΘ ΣΤΟ ΓΝ ΛΑΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΕΙΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΣΩΜΑΤΟΣ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΠΙΔΗΜΙΑΣ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΚΡΕΒΒΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΕΘ covid,  ΕΝΩ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕ  ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΘΩΡΑΚΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟ.

ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΤΟΝ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΕΝΑ ΑΡΙΣΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΚΑΙ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗ ΕΡΓΑΤΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ .

ΤΟ ΚΕΝΟ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΑΝΑΠΛΗΡΩΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ.

ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΕΙΟΥΣ ΤΟΥ.

 Φώτης  Σερέτης

 

Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας

Σεβόμενοι τον πόνο και την θλίψη της οικογένειας, νιώθουμε την ανάγκη να εκφράσουμε ως Διοίκηση μαζί με όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου μας, την αμέριστη συμπαράσταση μας στην σύζυγο, στην κόρη και στους λοιπούς συγγενείς, για τον απρόσμενο και άδικο θάνατο του Εξέχοντος Επιστήμονα και Ανθρώπου,  Διευθυντή της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας  (Μ.Ε.Θ) του Γ.Ν. Λαμίας  Γεώργιου Κυριαζόπουλου.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια  στην οικογένεια, τους φίλους και συγγενείς.

Όλοι μας συμπάσχουμε μαζί σας

                            ΑΝΔΡΕΑΣ Ι. ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ

Η Ν.Ε. Φθιώτιδας του ΚΙΝΑΛ

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Φθιώτιδας του Κινήματος Αλλαγής εκφράζει τα  ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Γιώργου Κυριαζόπουλου .

Η Φθιώτιδα έχασε ένα σπουδαίο ιατρό και άνθρωπο ο οποίος πρόσφερε  διαχρονικά τις υπηρεσίες τους σε πάρα πολλούς συμπολίτες  μας ενώ από τη θέση του Διευθυντή κατάφερε τους τελευταίους μήνες να επεκτείνει τη  ΜΕΘ του ΓΝ Λαμίας, προκειμένου να ανταποκριθεί στις ανάγκες της μάχης κατά του κορωνοϊού.

Το κενό που αφήνει η απώλεια ενός ακόμη εξαίρετου επιστήμονα, εν καιρώ μάλιστα υγειονομικού «πολέμου», είναι δυσαναπλήρωτο.

 

Η Ν.Ε. Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για τον απροσδόκητο θάνατο του διευθυντή της Μ.Ε.Θ. του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας Γιώργου Κυριαζόπουλου.

Του γιατρού που κοσμούσε με την εργασία και παρουσία του το ιατρικό λειτούργημα στην πόλη μας.

Η κοινωνία της Φθιώτιδας έχασε έναν ανιδιοτελή επαγγελματία της δημόσιας υγείας, ένα λαμπρό επιστήμονα, έναν αγωνιστή γιατρό,  ένα προοδευτικό πολίτη, που θα μας λείψει.

Η δημιουργία της ΜΕΘ στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, η επέκτασή της στην παρούσα φάση και η Δωρεά Οργάνων ήταν ένα μέρος της προσφοράς του στον άνθρωπο.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή  εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του, στην αγαπημένη του σύζυγο και στη μονάκριβη κόρη του.

Καλό ταξίδι, Γιώργο.

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση