Η μονάδα τεχνητού νεφρού στις 4 Νοέμβρη σε νέο χώρο του Νοσοκομείου Λαμίας

share on:

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες για την μετεγκατάσταση της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού στο πλήρως ανακαινισμένο και εκσυγχρονισμένο ιστορικό κτίριο του Σανατορίου, η οποία έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 4 Νοέμβρη.
Σημαντική εκκρεμότητα της έναρξης λειτουργίας της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού αποτέλεσε η εξασφάλιση της καλύτερης δυνατής και άμεσης πρόσβασης των ασθενών και των εργαζομένων στο ανακαινισμένο αυτό κτίριο.

Για το λόγο αυτό, σε συσκέψεις με την Τεχνική Υπηρεσία του Νοσοκομείου, αποφασίστηκε η διαμόρφωση του υπαίθριου χώρου όπισθεν του νέου κτιρίου σε έναν κυκλικό κόμβο, όπου θα επιτρέπεται η κίνηση των οχημάτων προς την είσοδο της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού για την άμεση και ασφαλή αποβίβαση και επιβίβαση των ασθενών και του προσωπικού.

***  Η Διοίκηση του Νοσοκομείου Λαμίας, με ανακοίνωσή της, εκφράζει τις ευχαριστίες της στον Δήμαρχο Λαμιέων Θύμιο Καρα’ί’σκο και τον Διευθυντή της ΔΕΥΑΛ Γιάννη Θεοδωρακόπουλο καθώς και στο προσωπικό της ΔΕΥΑΛ για την άμεση ανταπόκριση τους στην υποστήριξη της υλοποίησης διαμόρφωσης του συγκεκριμένου χώρου.

Αφήστε μια απάντηση