Η Νίκη Αγ. Παρασκευής γιόρτασε… οικογενειακά την άνοδό της στην Α’ κατηγορία

share on:

Την άνοδό της στην Α’ κατηγορία ΕΠΣ Φθιώτιδας γιόρτασε χθες η Νίκη Αγ. Παρασκευής, που αναδείχτηκε πρωταθλήτρια στον όμιλο της Ανατολικής Φθιώτιδας (2ος) της Β’ κατηγορίας.

Στο γήπεδο βρέθηκαν χθες όλοι οι ποδοσφαιριστές της πρωταθλήτριας, οι παλαίμαχοι της ομάδας, καθώς και όλα τα Αναπτυξιακά τμήματα της Νίκης, που αριθμούν εντυπωσιακό αριθμό παιδιών, ενδεικτικό της άρτιας δουλειάς που γίνεται στην ομάδα από τον βετεράνο άσο της Λαμίας και νυν προπονητή της Νίκης Ανδρέα Επίσκοπο.

Αρχικά έγινε φιλικό ματς μεταξύ της πρωταθλήτριας ομάδας  και των βετεράνων της, με όμορφο θέαμα και πολλά γκολ.

Να θυμηθούμε ποιοι έπαιξαν:

ΝΙΚΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: Α. Επίσκοπος, Αναγνωστόπουλος, Καρκάνης, Μακρής, Πρίφτη, Καραγεώργος, Ματίκας, Ζήσιμος, Γ. Επίσκοπος, Στίγκας, Βαρσάμης, Ραχούτης, Β. Καραγιάννης, Αλεξίου, Καπούλας, Β. Ράρρας, Σ. Καραγεώργος, Κραββαρίτης, Α. Καραγιάννης

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ: Αλαφροπάτης, Χ. Καπούλας, Καρκάνης, Κουτρομάνος, Β. Μπαγινέτας, Δ. Καπούλας, Μητσάκης, Πανουργιάς, Ζιάκας, Μάλλιος, Ι. Ράρρας, Κουλαρμάνης, Κοτρώνης, Δ. Καραγεώργος

***  Διαιτητής του ματς ήταν ο Νικηφόρος Φαρμάκης.

 Μετά το τέλος του φιλικού ακολούθησε από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Φθιώτιδας Κώστα Σακελλάρη η απονομή του κυπέλλου του πρωταθλήματος και των μεταλλίων σε όλους τους συντελεστές της ανόδου.

Εκτός από τον κ. Σακελλάρη, στην Αγ. Παρασκευή, από πλευράς του δ.σ. της ΕΠΣΦ παραβρέθηκαν οι Βαγγέλης Ασημωτός, Δημήτρης Καρακώστας, Χρήστος Φαφούτης και Γιώργος Φαφούτης.

Αφήστε μια απάντηση