Η ΝΟΔΕ Φθιώτιδας στο πλευρό του Φάνη Σπανού

share on:

Την πρώτη της συνεδρίαση για το 2019 πραγματοποίησε η ΝΟΔΕ Φθιώτιδας, στα γραφεία της στη Λαμία.

Στη συνεδρίαση παραβρέθηκε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός, ο βουλευτής Χρήστος Σταικούρας, η πρ. βουλευτής Ελένη Μακρή-Θεοδώρου, ο Αντιπεριφερειάρχης Θέμης Χειμάρας, ο πρ. πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Γιάννης Οικονόμου, το νέο μέλος της Πολιτικής Επιτροπής Κώστας Σούλιας, ο Τομεάρχης Ευρυτανίας Στέλιος Κανέλλος  καθώς επίσης σύσσωμη η διοικούσα της ΝΟΔΕ, Πρόεδροι των Δημοτικών Τοπικών Επιτροπών καθώς επίσης και αρκετά κομματικά στελέχη .

Έγινε εκτενής αναφορά για τις επερχόμενες Περιφερειακές εκλογές και καταδείχθηκε η ομοθυμία όλων ότι οι εκλογές αυτές έχουν πολιτική χρεία. Ο κομματικός μηχανισμός τέθηκε σε εκλογική ετοιμότητα και θα δώσει τη μάχη στο πλευρό του Φάνη Σπανού.

Τα στελέχη ευχήθηκαν στον υποψήφιο Περιφερειάρχη καλή επιτυχία και εξέφρασαν την επιθυμία τους να βοηθήσουν στο δύσκολο αγώνα που δίνει, για ένα νικηφόρο αποτέλεσμα

Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Σπύρος Κωσταράς ανέφερε  ότι ο Φάνης Σπανός είναι ένας επιτυχημένος νέος, που προέρχεται από την ελεύθερη αγορά, είναι οικογενειάρχης, είναι η επιλογή της παράταξης και αποτελεί υποψηφιότητα προοπτικής και νίκης.

***  Παράλληλα για την αποτελεσματικότερη οργάνωση της ΝΟΔΕ ανατέθηκαν αρμοδιότητες σε υπευθύνους τομέων δράσης. Σημειώνουμε ότι τα μέλη που ορίστηκαν αποτελούν μέλη της ΝΟΔΕ.

 Υπεύθυνος Υγείας Μπαρμπαρούσης Μιχάλης
Υπεύθυνος Ανάπτυξης & ΜΜΕ Καββαδίας Σταύρος
Υπεύθυνη Υποδομών Τσεκούρα-Αμερικάνου Ελένη
Υπεύθυνη Παιδείας Ηλιοπούλου Βασιλική
Υπεύθυνος Κοινωνικών Θεμάτων Γαλανός Γιώργος
Υπεύθυνος Τουρισμού Ζιάκας Νίκος
Υπεύθυνος Αγροδιατροφής Ποταμιάς Σπύρος
Υπεύθυνος Ασφάλειας Πετράκης Νίκος

Αφήστε μια απάντηση