Η πίτα της ΝΟΔΕ Φθιώτιδας

share on:

Η ΝΟΔΕ Φθιώτιδας διοργάνωσε με επιτυχία εκδήλωση κατά την οποία παρουσία στελεχών και φίλων της παράταξης, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της, με επίσημη προσκεκλημένη την Ευρωβουλευτή Ελίζα Βόζεμπεργκ.

Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Σπύρος Κωσταράς ευχήθηκε καλή χρονιά και ευχαρίστησε τα μέλη για την παρουσία τους.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν στέλνοντας ενωτικά μηνύματα, ο βουλευτής Χρήστος Σταϊκούρας, ο υποψήφιος βουλευτής Γιάννης Οικονόμου, η πρώην βουλευτής Ελένη Μακρή-Θεοδώρου και ο πολιτευτής και πρ. Δήμαρχος Λαμιέων Γιώργος Κοτρωνιάς.

Παραβρέθηκαν επίσης, ο πρ. υπουργός Θανάσης Γιαννόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας  και υποψήφιος Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός, ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας και υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος, ο δήμαρχος Δομοκού Δημήτρης Τζιαχρήστας, ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Καραγιάννης, ο πρ. Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Αποστολόπουλος, ο εντεταλμένος Περιφ. Σύμβουλος Θέμης Χειμάρας, το μέλος πολιτικής επιτροπής και υποψήφιος Δήμαρχος Λοκρών Κώστας Σούλιας, το μέλος πολιτικής επιτροπής Τόλης Παπαποστόλου, η υποψ. Δήμαρχος Στυλίδας Βιργινία Στεργίου, ο Πρόεδρος του δικηγορικού Συλλόγου Θανάσης Μακρυγιάννης, η Πρόεδρος της Αντικαρκινικής Ένωσης Αλεξάνδρα Βεντούρη, ο πρόεδρος των επιχειρήσεων ΒΙΠΕ ΛΑΜΙΑΣ Γιώργος Γιαννίτσης, το μέλος του μητρώου πολιτικών στελεχών Δημήτρης Λαθούρης, η τομεάρχης του νόμου Ευμορφία Αυγερίου, οι Τομεάρχες Ευρυτανίας και Μαγνησίας Στέλιος Καννέλος και Δημήτρης Δρακάκης αντίστοιχα, καθώς και αρκετοί Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο κ. Κωσταράς στον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Θανάση Μακρυγιάννη τονίζοντας: «Ένας πετυχημένος επαγγελματίας με παρουσία πάνω από 30 χρόνια στον χώρο της δικηγορίας καθώς και ένας πετυχημένος πρόεδρος που οι συνάδελφοί του τον έχουν εκλέξει δύο φόρες πρόεδρο του δικηγορικού συλλόγου ενώνει τις δυνάμεις του στην κοινή προσπάθεια που κάνουμε όλοι με μπροστάρη τον Πρόεδρο μας Κυριάκο Μητσοτάκη για την ανασύνταξη της χώρας. Θανάση Μακρυγιάννη σε καλωσορίζουμε στην παράταξή μας».

***  Το φλουρί έπεσε στο κομμάτι της Φυλιώς Φράγκου, που αντιστοιχούσε σε ένα δώρο προσφορά του κοσμηματοπωλείου ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ.

 

Αφήστε μια απάντηση