Η Στερεά Ελλάδα στην ψηφιακή Έκθεση «The DeliFair by EXPOTROF»

share on:

H Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνει τη συμμετοχή της στην πρώτη εγχώρια ψηφιακή έκθεση τροφίμων και ποτών «The DeliFair by EXPOTROF» η οποία θα πραγματοποιηθεί από 1 έως και 5 Μάρτη 2021, διαδικτυακά.

Η έκθεση DeIiFair αποτελεί την ψηφιακή διεξαγωγή της έκθεσης «ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition» και δίνει τη δυνατότητα σε μικρομεσαίες ελληνικές εταιρείες, αλλά και σε μικρούς παραγωγούς να προβάλλουν τα προϊόντα τους μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας.

Για πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα: https://www.thedelifair.gr/

Η πρόσκληση απευθύνεται σε επιχειρήσεις τροφίμων, ποτών, βιολογικών και παραδοσιακών προϊόντων, γαλακτοκομικών και τυροκομικών προϊόντων, οι οποίες δραστηριοποιούνται εντός της χωρικής αρμοδιότητας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα παρέχει σε κάθε εκθέτη της τον προγραμματισμό απομακρυσμένων Β2Β συναντήσεων, με 10 εγχώριους αγοραστές (“B2B Greece”) και 1 με ενδιαφερόμενο αγοραστή του εξωτερικού (“B2B Global”).

Το κόστος συμμετοχής στην έκθεση, στηρίζεται οικονομικά από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σε ποσοστό μεγαλύτερο από 90%, στο πλαίσιο του στρατηγικού της σχεδίου για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της εξωστρέφειας στην COVID-19 εποχή.

Η οικονομική συμμετοχή για κάθε εκθέτη ανέρχεται στα €200, πλέον του Φ.Π.Α. 24%.

Επισημαίνεται ότι θα δοθεί σειρά προτεραιότητας λαμβάνοντας υπόψη:

Στις συμμετοχές να υπάρχουν εκθέτες από όλες τις Περιφερειακές Ενότητες.

Τις επιχειρήσεις που δεν έχουν ξανασυμμετάσχει σε δράσεις με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Την εξαγωγική ετοιμότητα της επιχείρησης και τις πιστοποιήσεις της.

Παρακαλούμε τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετέχουν, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους το συντομότερο και όχι αργότερα από την Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 12:00, συμπληρώνοντας την παρακάτω αίτηση συμμετοχής :

https://docs.google.com/forms/d/1fL5vG3_HNwn4q1KdrxIAEgn3Btejdm–YJoeigLqMKA/edit?usp=drive_web

Για περισσότερες πληροφορίες:  Κεντρική Δομή Κέντρου Υποστήριξης Επιχειρήσεων (ΚΥΕ) Τηλ.: 2231030190

Αφήστε μια απάντηση