Η Φυσική Αγωγή εντός κι εκτός σχολείου

share on:

Με επιτυχία πραγματοποίηθηκε σήμερα, στη Λαμία, η επιμορφωτική ημερίδα που διοργάνωσε ο Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου Φυσικής Αγωγής του ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Στερεάς Ελλάδας  Δρ. Ηλίας Ρήγας  στο αμφιθέατρο 1 του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Στην ημερίδα συμμετείχε μεγάλος αριθμός εκπαιδευτικών  Φυσικής Αγωγής, Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης, από τη Φθιώτιδα και την Ευρυτανία.

Ομιλητές ήταν ο Αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Γιάννης Θεοδωράκης (Προαγωγή της Υγείας μέσα από το μάθημα της Φυσικής Αγωγής & Εναντίον της βίας και επιθετικότητας στα σπορ: Ο ρόλος του μαθήματος της Φυσικής Αγωγής και των σχολικών πρωταθλημάτων), ο αναπλ. Καθηγητής στη διδακτική της Φυσικής Αγωγής και πρόεδρος του Τμήματος ΤΕΦΑΑ στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας Νίκος Διγγελίδης (Προάγοντας την άσκηση εκτός σχολείου μέσω της Φυσικής Αγωγής στο σχολείο: Το πρόγραμμα IMPACT) και ο καθηγητής Βιοχημείας της Άσκησης, ΤΕΦΑΑ-Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και πρόεδρος στο Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας, Θανάσης Τζιαμούρτας (Διατροφή στην παιδική και εφηβική ηλικία).

Την ημερίδα χαιρέτησαν ο οργανωτικός Συντονιστής του ΠΕΚΕΣ Στερεάς Ελλάδας Δρ. Χρίστος Μαρκαντώνης, ο αναπλ. Διευθυντής της Α/θμιας Εκπαίδευσης Κώστας Δημητρακάκης, η γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμιέων Μόρφω Ρουποτιά-Σκαμαγκούλη και η Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Ελένη Μπενιάτα.

Δείτε τι δήλωσαν στον φακό της efthia.gr ο διοργανωτής Ηλίας Ρήγας και οι ομιλητές Γιάννης Θεοδωράκης και Νίκος Διγγελίδης:

 

Αφήστε μια απάντηση