Η «Ψάθινη Φωλιά» σας περιμένει για γευστικές και μουσικές απολαύσεις

share on:

Η ταβέρνα «Ψάθινη Φωλιά» βρίσκεται στην Μεγάλη Βρύση όπισθεν του ΟΑΕΔ και είναι μια από τις πιο παλιές ταβέρνες της Λαμίας!

Τηλέφωνα επικοινωνίας και κρατήσεων 2231023441 και 6973985417.

Την «Ψάθινη Φωλιά» την άνοιξε ο Ντίνος Παπαρούνας το 1981 και σήμερα συνεχίζει τη λειτουργία της η οικογένειά του.

Προσεγμένο, οικογενειακό περιβάλλον έτοιμο να σας καλωσορίσει.

Φιλική ατμόσφαιρα, εξαιρετικό σέρβις με ένα μενού που θα ικανοποιήσει όλα τα γευστικά γούστα, αρχίζοντας με δροσερές σαλάτες, λαχταριστά  ορεκτικά (κοκορέτσι, κοντοσούβλι, εξοχικό, τυροκροκέτες, φέτα με φύλλο και σώς σταφυλιού) και πολλές άλλες γαστριμαργικές προτάσεις που σας… προετοιμάσουν για το βασικό μενού στο οποίο μπορείτε να δοκιμάσετε εξαιρετικής ποιότητας ψητά κρεατικά στα κάρβουνα, μοσχαράκι με δαμάσκηνα, ποικιλία σνίτσελ, φιλετάκια αλα σέφ ,πλήθος άλλων κρεάτων, καθώς επίσης διαιτητικά και παιδικά μενού .

Συνοδεύστε όλα αυτά με κρασί εξαιρετικής ποιότητας, τσίπουρο και ότι άλλο επιθυμείτε.

Όσο για τον επίλογο η καρυδόπιτα και η σοκολατόπιτα της κ. Ρούλας θα σας ανταμείψει για την επιλογή σας.

Κάθε Σάββατο βράδυ ετοιμαστείτε  για μουσικά ταξίδια και  γλέντι μέχρι πρωίας με τους «Οδοιπόρους», άξιοι μουσικοί που όλα αυτά τα χρόνια έχουν κερδίσει την αγάπη και την εκτίμηση  σας. Στα πλήκτρα ο Δημήτρης Γκαραβέλης, στο μπουζούκι ο Γιώργος Μαυρομάτης και στο τραγούδι η Κατερίνα Πετράκη.

***  Το κατάστημα διατίθεται με τις ανάλογες προδιαγραφές, για κάθε τύπου εκδηλώσεις (τραπεζώματα αγάπης, χαράς, λύπης, παρουσιάσεις, συνέδρια κλπ).

***  Τηλέφωνα επικοινωνίας και κρατήσεων 2231023441 και 6973985417.

Αφήστε μια απάντηση