Η Meghan Markle φεύγει μαζί με το μωρό της από το Λονδίνο

share on:

Μέχρι η Meghan Marke και ο πρίγκιπας Harry να φέρουν στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι, τα δημοσιεύματα γύρω από την εγκυμοσύνη της, το που θα γεννήσει και το φύλο του μωρού θα φιγουράρουν για πολύ στις πρώτες σελίδες των tabloids. Και έπειτα από το εξώφυλλο του περιοδικού Ok!, νομίζουμε πια πως τα είδαμε όλα. Ή σχεδόν όλα!

Μέχρι πρότινος γνωρίζαμε πως η Δούκισσα του Sussex θα γεννήσει το μωρό της στο Frimley Park στο Surrey, το οποίο βρίσκεται κοντά στο σπίτι τους στο Frogmore, όπου και θα έχουν μετακομίσει πολύ πριν τον Απρίλιο. Τελικά, τα σχέδια αλλάζουν και σύμφωνα με το περιοδικό Ok!, η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry, θα καλωσορίσουν το μωράκι τους στην Αμερική.

Το εξώφυλλο του περιοδικού αναφέρει πως η Kate Middleton είναι αυτή που τους έκανε να «τραπούν σε φυγή», και πως η Meghan Markle έχει ζητήσει στην αγαπημένη της φίλη, Serena Williams, να είναι μέσα στην αίθουσα του τοκετού. Επίσης στον Καναδά είναι και η μητέρα της και από τη μία είναι λογικό αν σκεφτείς πως η Δούκισσα του Sussex τη θέλει στο πλάι της.

Από την άλλη πιο εύκολο μοιάζει να ταξιδέψει η Doria Ragland στην Αγγλία, παρά η Meghan στην Αμερική. Μήπως τελικά αυτό δεν ισχύει και εν τέλει η πρώην ηθοποιός γεννήσει στην Αγγλία το παιδάκι της; Θα μάθουμε σύντομα!

 

Αφήστε μια απάντηση