Θαν. Γιαννόπουλος: Στηρίζουμε Φάνη Σπανό για την Περιφέρεια

share on:

Ο πρώην υπουργός Θανάσης Γιαννόπουλος με τον συνδυασμό του 2014 «Συμφωνία για τη Στερεά», οι υποψήφιοι περιφερειακοί του σύμβουλοι και οι ψηφοφόροι του στηρίζουνε για Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος τον Φάνη Σπανό.
«Γιατί ο Φάνης Σπανός γνωρίζει τι σημαίνει Περιφερειακή αυτοδιοίκηση και έχει γνώση της Περιφερειακής πραγματικότητας. Οι πολίτες απαιτούν και θέλουν και το απέδειξαν με την ψήφο τους την πρώτη Κυριακή να έχουν περιφερειάρχη που να ενώνει και να εμπνέει και να δημιουργεί συνθήκες συναίνεσης και συνεννόηση για την επίλυση των προβλημάτων.
Ο Φάνης απέδειξε ο ίδιος και στους πιο δύσπιστους ότι με την εμπειρία και την γνώση που απέκτησε πέντε χρόνια τώρα στην Περιφέρεια μπορεί να είναι ο αυριανός Περιφερειάρχης της Στερεάς Ελλάδας κάτι που το επιβεβαιώνει το αποτέλεσμα της 1ης Κυριακής. Ο Φάνης μπορεί να ενώσει και να συνεννοηθεί με όλους τους συνδυασμούς διασφαλίζοντας την απαραίτητη συναίνεση και συνεννόηση μέσα στο Περιφερειακό Συμβούλιο για το καλό της Περιφέρειας και την επίλυση των προβλημάτων της.
Για αυτούς τους λόγους πιστεύω ότι ο Φάνης Σπανός είναι η σωστή επιλογή για Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος, οπότε… «επιμένουμε στην καρδιά της Ελλάδας»

Αφήστε μια απάντηση