Θ. Παπαευθυμίου: Ο Συνδυασμός μας δεν έχει κομματικό χαρακτήρα

share on:

Με αφορμή δημοσίευμα Αθηναϊκής εφημερίδας που ανέφερε ότι ο Συνδυασμός «Ανεξάρτητη Δημιουργική Συνεργασία – Για μια ισχυρή Δυτική Φθιώτιδα» του νυν Δημάρχου Θύμιου Παπαευθυμίου, στηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ, από τον αρχηγό του Συνδυασμού και υποψήφιο Δήμαρχο Θ. Παπαευθυμίου εκδόθηκε αργά τη νύχτα η ακόλουθη γραπτή δήλωση:

 

«Τις τελευταίες ώρες αναληθή και ανακριβή διαδικτυακά δημοσιεύματα φαίνεται πως επιχειρούν να αποδώσουν στο συνδυασμό Ανεξάρτητη Δημιουργική Συνεργασία συγκεκριμένη πολιτική και κομματική ταυτότητα. 

Ως επικεφαλής του συνδυασμού δηλώνω απερίφραστα πως ουδέποτε ο συνδυασμός είχε κομματικό χαρακτήρα.

Αποτελεί αυτοδιοικητική συνεργασία πολυσυλλεκτικού χαρακτήρα με πρώτιστο μέλημα την πρόοδο του τόπου μας.

Αυτό είναι άλλωστε και το στρατηγικό της πλεονέκτημα, το γεγονός πως εντοπίζει τα κοινά σημεία σύγκλιση, έχει συνοδοιπόρους απ όλες τις πολιτικές δυνάμεις του δημοκρατικού τόξου, δημιουργεί συνθήκες για συνεργασία με ενωτικό πνεύμα, υπερβαίνει ιδεολογικές διαχωριστικές γραμμές και πολιτικές κομματικές ταυτότητες, ξεκίνησε και παραμένει πραγματικά ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ!

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας με ήθος, υπευθυνότητα και πολιτικό πολιτισμό τιμώντας τη συμφωνία εμπιστοσύνης με τους συμπολίτες μας».

Αφήστε μια απάντηση