Κάλεσμα της ΟΓΕ Λοκρών για τη σύσκεψη της Λάρυμνας

share on:

Εργαζόμενες, άνεργες, αυτοαπασχολούμενες, αγρότισσες, νέες, συνταξιούχες, συναγωνίστριες, γυναίκες της Λοκρίδας, σας καλούμε να συμμετάσχετε στη σύσκεψη που διοργανώνει το Συνδικάτο Μετάλλου Φθιώτιδας στις 8 Δεκέμβρη 2019 στις 10:30 το πρωί, στον κινηματογράφο «Ίλιον» του οικισμού ΛΑΡΚΟ στη Λάρυμνα Φθιώτιδας.
Εμείς οι γυναίκες της ομάδας ΛΟΚΡΩΝ της ΟΓΕ στηρίζουμε το δίκαιο αγώνα των εργαζόμενων στη ΛΑΡΚΟ, για να
 παρθούν ουσιαστικά μέτρα υγιεινής και ασφάλειας στους χώρους δουλειάς,
 να διασφαλιστεί το δικαίωμα τους στην εργασία πράγμα που απαιτεί, την ακύρωση των σχεδίων της παραπέρα ιδιωτικοποίησης – εκποίησης της ΛΑΡΚΟ που θα φέρει ανεργία, συρρίκνωση του εισοδήματος των εργαζομένων και αυτό θα έχει άμεση συνέπεια σε διάφορα επαγγέλματα της περιοχής μας και
 για να χρηματοδοτηθεί η ΛΑΡΚΟ απ’ το κράτος για τον εκσυγχρονισμό της και την παραπέρα ανάπτυξή της με τη δημιουργία της μονάδας ανοξείδωτου χάλυβα για να προσφέρει με αυτόν τον τρόπο νέες θέσεις εργασίας, χωρίς σκλαβοπάζαρο, με μόνιμη και σταθερή δουλειά και Συλλογικές Συμβάσεις, δίνοντας έτσι ανάπτυξη στις τοπικές κοινωνίες και στη Χώρα μας συνολικά, κατοχυρώνοντας έτσι τον ορυκτό πλούτο και την αξιοποίησή του, με γνώμονα τα συμφέροντα των εργαζομένων και του ελληνικού λαού, ως λαϊκή περιουσία .

Ο αγώνας αυτός δεν αφορά μόνο τους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ είναι κοινός αγώνας των εργαζόμενων, των αυτοαπασχολούμενων, των αγροτών, των νέων, της περιοχής και όλης της χώρας.

Γυναίκες της Λοκρίδας, συναγωνίστριες
Δεν πρέπει να τρέμει η ψυχή μας αν τα παιδιά, τα αδέρφια, τα εγγόνια, οι γονείς μας, οι φίλοι μας, οι γείτονές μας θα γυρίζουν ζωντανοί και σώοι απ’ τη δουλειά!
Δεν σκύβουμε το κεφάλι σας αυτούς που μας αναγκάζουν να δουλεύουμε με εργασιακές σχέσεις λάστιχο, να σηκώνουμε λόγω της έλλειψης δομών και υπηρεσιών το μεγαλύτερο βάρος της ευθύνης, της φροντίδας των παιδιών μας, των ηλικιωμένων, των ΑΜΕΑ, να υποφέρουμε κι εμείς από δεκάδες επαγγελματικές ασθένειες και κινδύνους.

Εμείς οι γυναίκες των λαϊκών οικογενειών της Λοκρίδας στηρίζουμε ενεργά τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες της ΛΑΡΚΟ. Δεν καθόμαστε με σταυρωμένα χέρια. Συμμετέχουμε στην πλατειά σύσκεψη που διοργανώνει το Συνδικάτο Μετάλλου Φθιώτιδας. Ενημερωνόμαστε και ενημερώνουμε.

Στεκόμαστε στο πλευρό τους και διεκδικούμε τη ζωή αξίζει σε μας και τα παιδιά μας.
Ραντεβού στις 8 Δεκέμβρη 2019 στη Λάρυμνα.

Αφήστε μια απάντηση