Κέρδισε ένα Samsung Galaxy Note 8 στη στιγμή!

share on:

Το κατάστημα WIND Λαμίας γιορτάζει τη λειτουργία υπό τη διεύθυνση της κας Λιάνας Μπούκα και ανταμείβει τους επισκέπτες με μια συσκευή τελευταίας τεχνολογίας αξίας 1.029€ καθώς και μοναδικές προσφορές σε αγαπημένα Smartphones, tablets και αξεσουάρ.

Όσοι επισκεφτούν το κατάστημα WIND που βρίσκεται στην οδού Ρήγα Φεραίου 32 μέχρι και τις 23 Οκτωβρίου μπορούν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό με τη μορφή ΞΥΣΕ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ. Αρκεί να ξύσουν το κουπόνι και να καλέσουν από το κινητό τους τον αριθμό που αναγράφεται σε αυτό. Αν χτυπήσει το τυχερό Samsung Galaxy Note 8 που βρίσκεται μέσα στο κατάστημα, τότε γίνεται αυτόματα δικό τους χωρίς καμία προϋπόθεση αγοράς!!!

Η κα Μπούκα, υπεύθυνη του καταστήματος WIND Λαμίας με αφορμή τις προσφορές και τον διαγωνισμό που τρέχουν αυτό το διάστημα ανέφερε: «Είμαστε εδώ για να δημιουργήσουμε μια νέα αντίληψη εξυπηρέτησης στους κατοίκους της Λαμίας καλύπτοντας με άριστο τρόπο όλες τις ανάγκες επικοινωνίας τους μέσα και έξω από το σπίτι. Στο σύγχρονο κατάστημα WIND μαζί με τους άρτια εκπαιδευμένους και εξειδικευμένους συνεργάτες μου, σας περιμένουμε για ζήσετε από κοντά την τεχνολογία και τη νέα αντίληψη εξυπηρέτησης».

Αφήστε μια απάντηση