Καταγγελία για τον αποκλεισμό μελών από τις εκλογές στην ΕΑΑΣ

share on:

Την παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λαμίας, ζητά με καταγγελία του το μέλος του παραρτήματος Λαμίας της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού, Γιώργος Γαλανός, ο οποίος καταγγέλει τον αποκλεισμό μελών της ΕΑΑΣ από τις εκλογές της Κυριακής.

Στην καταγγελία του ο κ. Γαλανός αναφέρει:

ΠΡΟΣ : Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας

  1. Με την παρούσα καταγγέλλω έχοντας έννομο συμφέρον ότι στις 23 Φεβ. 2020 ημέρα Κυριακή η ΕΑΑΣ/ΝΠΔΔ με έδρα την Αθήνα {Χαριλάου Τρικούπη 18Α Αθήνα Τ.Κ 10679 τηλ. 2103633797…} έχει προκηρύξει εκλογές για ανάδειξη μελών Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου. Με βάση το σχετικό αποκλείονται από το εκλέγεσθαι παραδόξως ισότιμα μέλη της ένωσης μη φέροντα βαθμό ανώτατου αξκου για θέσεις προεδρείου…ΔΣ/ΕΑΑΣ…με βασική προϋπόθεση όμως για την εκλογή ομοίως και των άλλων μελών του Δ.Σ/ΕΑΑΣ να διαμένουν στην Αττική…!
  2. Είμαι μέλος της ΕΑΑΣ εγγεγραμμένος στο παράρτημα ΕΑΑΣ/Φθιώτιδας και ο αποκλεισμός μελών από το αναφαίρετο Συνταγματικό Δημοκρατικό Δικαίωμα του «εκλέγεσθαι» { μοναδικό αντίστοιχο φαινόμενο εκλογών… αποκλεισμού στην Πατρίδα μας } στις επικείμενες εκλογές με βάση τα όσα ορίζονται στο σχετικό, καθώς και ο απαράδεκτος για την εποχή μας, διορισμός στην συνέχεια Τοπικών Συμβουλίων στην επικράτεια…με αδιευκρίνιστες δημοκρατικές – αδιάβλητες διαδικασίες μη αιρετά πρόσωπα…συνιστά κατά την γνώμη μου αιτία και σοβαρό λόγο ακύρωσης των εκλογών.
  3. Κατόπιν των παραπάνω ζητώ την δικαστική θεσμική σας παρέμβαση ώστε αρμοδίως να ληφθεί κάθε σύνομη διαδικασία ακύρωσης των εκλογών…!

Αφήστε μια απάντηση