Κατανόηση και υπομονή ζητάει από τους δημότες ο Κώστας Σταυρογιάννης

share on:

Με αφορμή τα κυκλοφοριακά προβλήματα που παρουσιάζονται στη Λαμία, εξ αιτίας των έργων που γίνονται στο πλαίσιο της τοποθέτησης των οπτικών ινών, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Κώστας Σταυρογιάννης, παραχώρησε σήμερα συνέντευξη Τύπου, κατά τη διάρκεια της οποίας, ζήτησε κατ’ αρχήν συγγνώμη, αλλά και την κατάνοηση των δημοτών για τα προβλήματα που παρουσιάζονται,  λόγω των έργων τα οποία όμως έχουν μεγάλη σημασία για την πόλη.

Ο κ. Σταυρογιάννης κάλεσε τους Λαμιώτες να κάνουν υπομονή, για να ολοκληρωθεί το έργο που βέβαια δεν είναι αρμοδιότητας του Δήμου, αλλά θα δόσει μεγάλη ανάσα στην επικοινωνία και συγκεκριμένα στους χρήστες του διαδικτύου και τόνισε ότι οι πολίτες όταν αντιμετωπίζουν προβλήματα μπορεί να επικοινωνούν με την Τεχνική υπηρεσία του Δήμου και να ενημερώνουν ώστε να γίνεται άμεση παρέμβαση.

Παράλληλα ο Αντιδήμαρχος μίλησε για τον κυκλικό κόμβο που κατασκευάζεται μπροστά από το κτίριο της περιφέρειας, ενώ έκανε γνωστό ότι η Δημοτική Αρχή θα ξεκινήσει άμεσα παρεμβάσεις τόσο στην Πλατεία Πάρκου, όσο και στους γύρω δρόμους, αλλά και την κατασκευή νέων κόμβων στο ύψος της ΔΕΥΑΛ και του Jumbo.

Αφήστε μια απάντηση