Κλειστό το Επιμελητήριο Φθιώτιδας μέχρι τις 6 Απρίλη

share on:

Αναφορικά με τις τρέχουσες εξελίξεις γύρω από το ζήτημα της εξάπλωσης του κορωνοϊού και στη χώρα μας, το Επιμελητήριο Φθιώτιδας δεν θα εξυπηρετεί το κοινό με φυσική παρουσία έως και τις 6 Απριλίου, στο πλαίσιο απαγόρευσης της κυκλοφορίας που εξήγγειλε η Κυβέρνηση με σκοπό τον περιορισμό της διασποράς του ιού.

Παρακαλούμε τα μέλη μας να αξιοποιούν τις ηλεκτρονικές πλατφόρμες του Επιμελητηρίου μας που είναι στη διάθεσή τους και να προτιμούν την τηλεφωνική ή και ηλεκτρονική εξυπηρέτησή τους.

www.fthiotidoscc.gremail:info@fthiotidoscc.gr,

τηλ. 2231022112, 2231021395, FAX: 2231030985

Καλούμε όλους τους συναδέλφους και τους ενδιαφερόμενους να επισκέπτονται το δικτυακό κόμβο μας ώστε να ενημερώνονται για τις εξελίξεις γύρω από το ζήτημα, όπου έχει δημιουργηθεί ειδικό πεδίο για την έγκυρη πληροφόρηση τους.

Επιπλέον, μπορείτε να ακολουθείτε τη σελίδα μας στο Facebook  (Επιμελητήριο Φθιώτιδας) η οποία ανανεώνεται συνεχώς με σχετικές αναρτήσεις και συνεχή ροή ενημέρωσης.

Ολοκληρώνοντας, στη διεύθυνση e-mail:epimelitirio.info@gmail.com μπορείτε να στέλνετε τα ερωτήματά σας & τυχόν απορίες προκειμένου να συγκεντρωθούν τα αιτήματα και να προωθηθούν στους αρμόδιους φορείς προς διευκρίνιση.

#ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ#

Αφήστε μια απάντηση