Κοπέλα επιτέθηκε σε αστυνομικούς κατά τη διάρκεια έρευνας στο σπίτι της

share on:

Συνελήφθησαν προχθές (06-11-2018) στην Κάλυμνο, ένας 33χρονος και μια 24χρονη, κατηγορούμενοι για αντίσταση, πρόκληση διακεκριμένης φθοράς, οπλοκατοχή, επικίνδυνη σωματική βλάβη, αντίσταση, απειλή, εξύβριση, κατοχή ναρκωτικών και παραβάσεις του Κ.Ο.Κ.. Στη ίδια υπόθεση εμπλέκεται και ένας 31χρονος, συγγενικό πρόσωπο των συλληφθέντων, ο οποίος αναζητείται…

Συνελήφθησαν προχθές (06-11-2018) στην Κάλυμνο, ένας 33χρονος και μια 24χρονη, κατηγορούμενοι για αντίσταση, πρόκληση διακεκριμένης φθοράς, οπλοκατοχή, επικίνδυνη σωματική βλάβη, αντίσταση, απειλή, εξύβριση, κατοχή ναρκωτικών και παραβάσεις του Κ.Ο.Κ.. Στη ίδια υπόθεση εμπλέκεται και ένας 31χρονος, συγγενικό πρόσωπο των συλληφθέντων, ο οποίος αναζητείται.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικής έρευνας για υπόθεση εμπρησμού δικύκλου, εντοπίστηκε ο 31χρονος ο οποίος προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη κι ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη διαδικασία προσαγωγής του από κοινού με τον 33χρονο, επιτέθηκαν με σιδερολοστούς στους αστυνομικούς.

Ο 33χρονος ακινητοποιήθηκε προβάλλοντας σθεναρή αντίσταση και ακολούθησαν έρευνες στο αυτοκίνητο, στην κατοικία και στο χώρο εργασίας των κατηγορούμενων όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 φυτά κάνναβης σε πρώιμο στάδιο ανάπτυξης, ένας θρυμματιστής κάνναβης, 17 μαχαίρια διαφόρων τύπων, 27 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, ένα αυτοσχέδιο γκλοπ, ένας σιδερολοστός, ένα μπουκάλι που περίεχε 0,5 λίτρα βενζίνη και 3 κινητά τηλέφωνα.

Σημειώνεται ότι, η 33χρονη επιτέθηκε στους αστυνομικούς κατά τη διάρκεια διεξαγωγής της έρευνας στην κατοικία των κατηγορουμένων και συνελήφθη. Οι συλληφθέντες οδηγούνται στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω για τα περαιτέρω.

Πηγή: dimokratiki.gr

 

Αφήστε μια απάντηση