Κρούσμα κορωνοϊού σε 54χρονο Λαμιώτη νταλικέρη

share on:

Ο κορωνοϊός έκανε την εμφάνισή του και στη Λαμία, με την… Πασχαλιά!…

Θύμα του ένας 54χρονος Λαμιώτης αυτοκινητιστής, που διαμένει στη νότια Λαμία και πρόσφατα είχε ταξιδέψει στη Ρωσία και στην Πολωνία.

Ο 54χρονος μετέβη το βράδυ της Μ. Παρασκευής στο Νοσοκομείο Λαμίας, με ενοχλήσεις και πάρθηκε δείγμα τα αποτέλεσμα του οποίου ήρθε σήμερα το πρωί και ήταν θετικό. Ήδη νοσηλεύεται στην ειδική μονάδα του Νοσοκομείου όπου θα παραμείνει για 15 ημέρες

Δήλωση Παν. Στασινού

Για το σημερινό περιστατικό στη Λαμία, ο Αντιδήμαρχος Παναγιώτης Στασινός δήλωσε: «Δυστυχώς ανήμερα του Πάσχα εμφανίστηκε το πρώτο θετικό κρούσμα του COVID-19 και στη Λαμία.

Όμως όλες οι ενδείξεις που υπάρχουν και οι ενέργειες που έγιναν από την οικογένεια και το Νοσοκομείο Λαμίας δείχνουν πως μπροστά μας έχουμε ένα ήπιο ελεγχόμενο περιστατικό, τόσο για την υγεία του παθόντα όσο και για την πιθανή διασπορά του ιού.

Ας ευχηθούμε λοιπόν να είναι όλα περαστικά στον ίδιο και την οικογένειά του, κουράγιο για να περάσουν αυτή τη δυσκολία που τους έλαχε και ας τονιστεί για μια ακόμη φορά πως ακολουθώντας τις οδηγίες των εξειδικευμένων ιατρών και τηρώντας τα περιοριστικά μέτρα αποφεύγουμε να εκτεθούμε στον ιό και να τον διασπείρουμε στην υπόλοιπη κοινότητα».

Αφήστε μια απάντηση