Κυπελλούχος Ελλάδας ο Διβριώτης Γρηγόρης Τσαλαφούτας!

share on:

Ο Λαμιώτης αθλητής ορεινής ποδηλασίας με καταγωγή από τη Δίβρη και μέλος του Συλλόγου Τραχίνα, μετά τον τελευταίο αγώνα του κυπέλλου που πραγματοποιήθηκε στο Βαλτεσινίκο Αρκαδίας κατέκτησε την 1η θέση στο Πανελλήνιο Κύπελλο Ελλάδος Enduro.

Ο νεαρός αθλητής δεν έχει πάψει στιγμή  να μας εκπλήσσει με τις δυνατότητες του και το ταλέντο του, καθώς είναι ένας πολλά υποσχόμενος αθλητής.

Μία εντυπωσιακή αγωνιστική σεζόν ήρθε στο τέλος της  και ο Γρηγόρης κέρδισε τον 3ο τίτλο της καριέρας του!!! «Κυπελλούχος Ελλάδος Enduro 2019»

Αυτή τη φορά ο Τσαλαφούτας έλαβε μέρος στο κύπελλο Enduro Greek Series (EGS) ένα ιδιαίτερο άθλημα ορεινής ποδηλασίας που απαιτεί πολύ καλή φυσική κατάσταση, αντοχή, κριτική ικανότητα, πολύ καλή μνήμη, δύναμη και τεχνική οδήγηση καθώς η μεγάλη έκταση του κάθε αγώνα που  είναι περίπου 30 χλμ και με αρκετές ειδικές διαδρομές που συνδυάζουν τα πάντα, από διαφορετικό έδαφος, απότομες κλίσεις, ανηφόρες, βράχια, άλματα και πολλά άλλα κάνει το συγκεκριμένο άθλημα πολύ ιδιαίτερο.

Έπειτα από 6 αγώνες και μία αλλαγή ποδηλάτου την τελευταία στιγμή, από 27,5 σε 29 (με αρκετό ρίσκο) κατάφερε να συγκεντρώσει τους απαραίτητους βαθμούς ώστε να πάρει τη νίκη!

Αφήστε μια απάντηση