Κων. Μπασδέκης: Θα είμαστε παρόντες κι ενεργοί στο Περιφερειακό

share on:

Με αφορμή την χθεσινή τελετή ορκωμοσίας του νέου Παρεφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας ο Κώστας Μπασδέκης της Λαϊκής Συσπείρωσης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Η παρουσία των εκλεγμένων της Λαϊκής Συσπείρωσης Στερεάς Ελλάδας στην διαδικασία ορκωμοσίας του Περιφερειακού Συμβουλίου σηματοδοτεί την πρόθεση μας να  διαβεβαιώσουμε τον  λαό της περιοχής, πως θα είμαστε πάντα και παντού παρόντες, για να υπερασπιστούμε ασυμβίβαστα και μαχητικά τα δικαιώματά του.

Σε κάθε περίπτωση στην πρώτη γραμμή μπαίνουν οι ανάγκες της εργατικής λαϊκής οικογένειας, η πάλη για την ικανοποίηση τους και φυσικά η σθεναρή αντίσταση στις αντιλαϊκές πολιτικές.

Αντιλαμβανόμαστε, πλήρως, τα περιορισμένα περιθώρια που υπάρχουν – πολύ δε περισσότερο με τον συγκεκριμένο αρνητικό συσχετισμό δύναμης –  για να ασκήσει το Περιφερειακό Συμβούλιο φιλολαϊκή πολιτική, όταν είναι προορισμένο το πλαίσιο λειτουργίας του να στηρίζει τα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα και την φιλομονοπωλιακή πολιτική της Ε.Ε.

Η Λαϊκή Συσπείρωση στο Περιφερειακό Συμβούλιο θα αποτελεί την συνεπή λαϊκή αντιπολίτευση, προβάλλοντας σταθερά έναν διαφορετικό δρόμο εξέλιξης της κοινωνίας μας, που στο επίκεντρο έχει την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών του λαού μας και όχι τα κέρδη των μονοπωλιακών ομίλων.

Στόχος μας να τους αποκαλύπτουμε, να εμποδίζουμε και να  δυσκολεύουμε τις πολιτικές που επιβαρύνουν τον λαό……

Να ενημερώνουμε, να ευαισθητοποιούμε και να κινητοποιούμε λαϊκές δυνάμεις στην διεκδίκηση όσων δικαιούνται και τους ανήκουν.

Επιδίωξη μας είναι να διευρύνουμε και να ουσιαστικοποιήσουμε την σχέση μας με όλους τους εργαζόμενους της περιοχής….

Να παλέψουμε μαζί τους για όσα χρειάζονται…..  για ένα καλύτερο μέλλον».

Αφήστε μια απάντηση