Κ. Μπακογιάννης: «Έκανα λάθος» για την Ομόνοια

share on:

Με video που ανήρτησε στο Facebook o Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης παραδέχεται ότι έκανε λάθος στο πώς χειρίστηκε το «άνοιγμα» της ανακαινισμένης πλατείας Ομονοίας.

«Τα άκουσα κανονικά. Και όταν τα ακούς, δεν κρύβεσαι, συζητάς και παραδέχεσαι το λάθος», γράφει χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Αθηναίων.

Στο μήνυμά του ο Κώστας Μπακογιάννης αναφέρει:

 «Από χτες το βράδυ διαβάζω και ακούω πολλά εύλογα και δικαιολογημένα σχόλια για την Ομόνοια. Σκέφτομαι τι θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει διαφορετικά. Να πούμε λίγο τι έγινε. Προφανώς, δεν έγιναν εγκαίνια. Προφανώς δεν έγινα καμία φιέστα. Δεν κάναμε ομιλίες, δεν κάναμε δηλώσεις. Εγώ ο ίδιος ήρθα για λίγα λεπτά, ίσια ίσα για να δω το σιντριβάνι να ανοίγει. Η Δημοτική Αστυνομία ήταν εδώ. Ζητούσε μάλιστα με μεγάφωνα από τον κόσμο να κρατήσεις τις υγειονομικές αποστάσεις.

Έχοντας πει όλα αυτά, κάναμε λάθος. Κάναμε ένα πολύ μεγάλο λάθος γιατί δεν προβλέψαμε ότι όταν ανοίγει η νέα Ομόνοια, όταν περνάνε χιλιάδες Αθηναίοι κάθε μέρα, είναι λογικό να μαζευτεί αυθόρμητα πολύς κόσμος. Εγώ ένα πράγμα θέλω να ευχηθώ. Να είμαστε όλοι καλά, να περάσει το κακό και να είναι στο μέλλον η Ομόνοια ένας τόπος πολλών, ασφαλών και χαρούμενων συνωστισμών».

Αφήστε μια απάντηση