Λαμία: Σφοδρή σύγκρουση στη διασταύρωση του… τρόμου

share on:

Σφοδρή σύγκρουση δύο ΙΧΕ σημειώθηκε πριν από λίγο στη διασταύρωση των οδών Κανάρη και Παπαφλέσσα, ευτυχώς χωρίς τραγικά αποτελέσματα.

Συγκεκριμένα  το λευκό αυτοκίνητο που οδηγούσε αλλοδαπός κατεβαίνοντας την Κανάρη, δεν αντιλήφθηκε το ασημί Σέατ που οδηγούσε γνωστός εκπαιδευτικός της Λαμίας και διέσχιζε την Παπαφλέσσα, με αποτέλεσμα να πέσει με δύναμη πάνω του και να το εμβολίσει στέλνοντάς το στο απέναντι κατάστημα, όπου σταμάτησε πάνω στον τοίχο.

Στο σημείο έσπευσε σταθμός του ΕΚΑΒ και τοποθέτησε κολάρο στον οδηγό του Σέατ, ο οποίος είχε πάθει σοκ από το τράνταγμα και αισθανόταν ζάλη. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε προληπτικά στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Ο οδηγός του άλλου οχήματος, που παραβίασε το ΣΤΟΠ, έφερε μικρό τραύμα στο κεφάλι και υποβλήθηκε σε αλκοτέστ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι από τη σφοδρή σύγκρουση και τα δύο οχήματα υπέστησαν σοβαρές ζημιές και χρειάστηκε η επέμβαση της οδικής βοήθειας για να απομακρυνθούν.

Στο σημείο του συμβάντος υπάρχει μεγάλη επικινδυνότητα λόγω της ανεξέλεγκτου παρκαρίσματος οχημάτων που καθιστούν ανύπαρκτη την ορατότητα από πλευράς οδηγών, η οποία σε συνδυασμό με την απροσεξία, προξένησαν κι αυτό το τροχαίο.

Όσο για τον εκπαιδευτικό πρέπει να πούμε ότι είχε… άγιο, αφού αν το άλλο όχημα δεν τον έβρισκε στον μπροστινό τροχό, αλλά στο ύψος της πόρτας του, ίσως να είχαμε τραγική εξέλιξη…

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Λαμίας.

Αφήστε μια απάντηση